Translate

onsdag 27 juni 2018

Badet

Jag gick ut på promenad imorse igen, nu är jag rätt duktig! Det är varmt och efter det var det skönt att gå till badet.


Maken stod på balkongen, han skulle till tandläkaren och avsluta sin rotfyllning. Han hade länge ont i örat utan att läkaren kunde se något särskilt, men tyckte att han skulle gå till tandläkaren. Det visade sig att en tand var dålig. Det dråpliga är att han hela förra veckan klagade på ont i örat igen och igår gick han till läkare igen och då hade han en grej från sin hörapparat i örat! Alltså, det är dråpligt!


Jag tog vägen genom det nya bostadsområdet som håller på att växa fram på gamla idrottsparken och folkparken. Iallafall ett av dessa husen är inflyttade.



Här blir nog lite lägre bebyggelse.




Jag fortsatte in i Lerbergsskogen, där har minsann kommit upp en skylt.



Här doftar det också.


Jag vet inte riktigt vad som ska hända här. En lastmaskin planar till ett område precis som att det ska byggas något där.


Jag kom ner i tallskogen, det luktar också gott.




Vi hade härliga timmar på badet, det är helt underbart just nu. Vilken sommar vi har.


Vi fick sällskap av vännen Ulla. Precis när jag bestämt mig för att gå hem kom barnbarnet Jonathan med familjen. De har inte varit hemma på ett tag så det var roligt att träffas igen. Jag stannade och badade med dom.



Alice åkte direkt i rutchkanan ner i vattnet.


Vi lekte Örnens vingar och jag blev helt trött och yr i huvudet haha.


Första VM fotbollen vi kunde se var ju riktigt bra, så roligt att Sverige gick vidare. Vi skulle kanske firat men orkar inte, vi har det så skönt i soffan.

1 kommentar:

  1. Åhh! Så härligt det ser ut med bad och mys!! Njuter med er!! Kram

    SvaraRadera