Translate

fredag 29 juni 2018

Fredag

Nu blev det en sån där natt igen, sov dåligt och steg upp kl 4 för att skingra tankarna. Jag tittade på två avsnitt av The Handmaid´s tail, den är så bra, så hemsk och så mycket tankar. Nu ligger bara de sista avsnitten kvar på SVTPlay. Det blev en jobbig dag, huvudvärk, yrsel, så jäkla trött. Jag gick ut tidigt på en promenad.


Så tidigt var grävmaskinen igång för att rensa stranden.


Ställplatsen i hamnen var full med husbilar.


Jag gick invallningen idag.








Jobbet inför Sommarfesten imorgon hade redan startat.



Gormleys gubbe har fått en fotbollströja.


Familjen Sjöberg ringde och ville göra ett besök före badet. Det blev en liten lunchfika, så roligt.


Lustspelet är roligt och vinner sedan Alice så blir det ännu roligare haha!


Vi har inte träffats på ett tag, vi har varit borta och dom har varit i Haverdal och Edith var lite blyg.

Jag orkade inte gå med och bada och när jag tömt tvättstugan så somnade jag först på balkongen och sedan i soffan. Så blev denna fredagen!

4 kommentarer:

  1. Så fint det är på invallningen så tack för dessa bilder. Nu säger jag det igen du måste försöka ta det lite lugnare och helst i denna värmen. Jag gör inte många knop i värmen och utsätter mig inte för solen om jag inte måste då jag tycker den känns tryckande varm. Vill helst inte säga det, men jag tror att vi har åldern emot oss och det känns inte alls kul ibland. Hoppas du nu får en härlig helg! Kramar och tack för allt vi får se här.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja åldern är definitivt emot oss, men vi får göra det bästa av det. Jag är ändå glad över min ålder, ska bara försöka komma ihåg haha! Tack och kram

      Radera
  2. Såå mycket vackert du fångat. Känns som jag var med på promenaden. Underbart! Men trist med din yrsel och huvudvärk ❤️ Hoppas du mår bättre!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, det blir bättre, det är värmen som trycker haha! Kram

      Radera