Translate

fredag 8 juni 2018

Studentdag

I år har vi ingen student i familjen, men det är lite kul ändå att få titta lite. Vi har ju första parkett här på vår balkong och jag tror och hoppas att några kommer hit. Jag bakade en tårta att kunna bjuda på.


Jag gjorde en Princesstårta För första gången köpte jag en färdigt marsipanlock, så lätt det blev då! Det blev ingen ros så jag gjorde lite annan dekoration.


Först kom barnbarnen Amanda och Ebba upp. Även min syster Anita.




Först kom alla studenterna till fots när de var på väg ner i hamnen där lastbilarna väntade. 


Barnbarnet Jonathan med Hanna och barnen kom upp. Jonathan hade ingen mentorklass detta året och gick inte med studenterna.



Sedan kom bilarna och även dotter Mia och kollegan Marie kom upp och det blev mycket vinkande med tre lärare på balkongen.











Nu är det sommarledighet!






Senare gick jag och Harald en promenad, det är så varmt, fortfarande nu sent på kvällen är det 25 grader varmt och vi släpade oss hem i soffan.

4 kommentarer:

  1. Tack för en härlig stund på balkongen! Bästa utsikten och bästa tilltugget❤️

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, roliga tacksamma stunder, kram

      Radera
  2. Ja jag tjatar på med mitt HÄÄÄÄRLIGT!! Men det är ju det det ser ut att vara! Vår Beatrice hade studentbal igår och tar studenten nu på fredag den 16e. Här är det bara 16 grader och det blir nog även regn idag. Ovant nu när det varit så varmt. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag vilken tid vi haft, det är sämre hos oss också idag, kommit lite regndroppar men det vill sig inte riktigt. Hälsa din fina Beatrice och gratta från oss! Då har du att stå i.... Kram

      Radera