Translate

torsdag 28 juni 2018

Torsdag

Ingen promenad idag, jag körde med maken till Aleris i Ängelholm där han skulle operera ett av sina ögon för grå starr, trodde han. På något sätt har han missförstått det hela och idag var det bara en undersökning, exakt densamma som för ca 3 veckor sedan. Nu ska han opereras om ca 1-2 veckor! Det spolierar hela vår planering med husbilen, igen..... jag blir bara så trött på alltihop. Under tiden jag trodde att Harald opererade sig gick jag runt på Clas Ohlson och handlade en del saker.


Det var något slags jubileum just denna dag och de hade 20% på allt! Det var en glad överraskning.


Jag cyklade ner till badet, massor av folk där idag. Jag tvättade också så det blev några vändor. Idag dök jag på flottens lilla trampolin, nu har jag bara den stora kvar så är alla utmaningar gjorda! Jag tycker det är så roligt, önskar jag hade någon att dyka tillsammans med.



Efter baden cyklade jag och hälsade på hos barnbarnet Anna med familj som precis flyttat in här vid Sundstorget. Nu har jag två familjer att hälsa på här eftersom sonen Andreas bor till höger och Anna i lilla huset rakt över.


Det är verkligen roligt och dom behövde lite större plats. Det bästa är ju att de nu finns i Höganäs och jag kan bara titta in sådär lite snabbt utan att störa för mycket.


Lilla Melina var ordentligt vaken idag och fäste blicken på mig.


Mathèo hjälpte till att skruva ihop saker, han vet iallafall vad skruvmejseln ska vara till haha.

2 kommentarer:

  1. Vad trist med era spolierade planer😖 Men det är väl bra att få det gjort. Vad härligt att dom kommit närmare er, Anna och familjen!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag måste, måste vänja mig vid att planer inte håller! Det är svårt. Kram

      Radera