Translate

söndag 17 februari 2019

Challenge YOUrself

En layout idag till Challenge YOUrself och deras månatliga utmaning. Denna månaden handlar det om filmtema.

Jag är ingen filmmänniska haha, har noll koll på filmer och vad skulle jag göra? Jag bestämde mig för att ha ett foto på både mig och Harald och googlade på kärleksfilmer. Den första jag fick upp var Ps I love you och tänkte jag tar den. Egentligen vet jag inte vad den handlar om så all jämförelse med den handlingen och oss får ni bortse från. Jag gjorde en layout iallafall haha!


Egentligen hade jag en färdig diecut med texten love you som jag var inställd på, men den fick jag byta ut, den var alldeles för dominerande och nu ser jag att telefonen inte heller är bra, den är för stark i färgnyansen. Ofta är det så att när jag ser min layout här så är det då jag ser vad som inte är bra. Jag vet att jag ett tag satte upp den och gick och tittade på den långt ifrån, men det har fallit bort igen. Denna har en salig blandning av papper och dekorationer, det är nog därför som jag inte är nöjd. Jaja, jag gillar iallafall fotot på oss som min kusin Gun har tagit på deras terass.


2 kommentarer:

  1. En riktig gladlayout!! Så läcker dersign! Och nu är du sådär alldeles för hård på dig själv igen!! Den är jättefin!!💖

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla du, du lyfter mig alltid ett snäpp! Kram

      Radera