Translate

söndag 26 augusti 2018

Örkelljunga

Jag och dottern Mia åkte för att hälsa på barnbarnet Wille idag. Som jag skrivit tidigare så har han flyttat till ett behandlingshem med skola och boende utifrån det han (och andra) behöver. Jag är väldigt imponerad av stället och hoppas och tror att det blir jättebra för honom.


Huset där Wille bor.




Skolbyggnaden.



Här blev det fika med nybakad äppelkaka. Jag hade också med mig kakor, bakade en Drömrulltårta imorse och schackrutor igår.


Wille kokade kaffet!


Vi blev visade runt överallt, här är vi på Willes rum.






Skollokalerna var roligt att se, så väl genomtänkt alltihop. Nu hoppas vi alla att han kan ta tillvara denna enorma möjlighet.



Wille tyckte det var roligast att visa musikrummet där han trivs.


Efter besöket hos Wille körde vi vidare till min kusin Naiva och Roland i Osby.


En så trevlig fika och pratstund med dessa härliga personer.


Mia släppte sedan av mig hos Bengt i Örkelljunga där vi står med husbilen eftersom han ska in på service imorgonbitti. Harald körde hit själv och det hade gått bra, men han tycker det är svårt att vänja sig vid att han ser så dåligt. Det gick bra på raksträckorna, krångligast när han skulle ut från vår parkeringsplats. Alltså det låter hemskt, men han ser inte så dåligt att han är en trafikfara.


Efter allt fikande var jag hungrig och enda alternativet var MacDonalds här över vägen.


6 kommentarer:

  1. Hoppas att allt går bra för Wille. Ser jättefint ut där, både hus och omgivning. Hälsa till Joel och Petra och jag hoppas allt blir bra framöver, inte bara för Wille utan för hela familjen. Wille verkade glad för "boken" du gjort till honom från sommaren. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla, snällt av dig! Ja han var så glad både för boken och annat som snälla människor skickat med till honom och för besöket. Kram

      Radera
  2. Åhh! Så gott att ni fick träffas och se hur han bor. Han ser som sagt så glad ut för sin bok❤️ Kärlek! Många kramar till er hela härliga familjen ni är bäst!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är skönt att veta hur han har det omkring sig! Kram

      Radera