Translate

måndag 6 augusti 2018

Ullared

Imorse körde vi först tillbaka en bit, till Hova för att hälsa på barnbarnet Wille. Han bor nu på Solbacken som är ett Akut/Utredningshem för ungdomar med olika svårigheter. Efter en jobbig tid för både Wille och familjen kom han dit för en dryg vecka sedan. Wille har ADHD som jag säkert skrivit förut och det har och är inte så lätt. Familjen har verkligen kämpat för att försöka hålla honom på rätt bana, men till slut blev det så här. Jag blir också så lätt orolig och har helst bara velat komma hem, men nu kunde vi iallafall hälsa på honom. Vi hämtade honom på Solbacken i förmiddags och fick först en fika där och Wille visade oss runt lite. Det ligger långt in i skogsbygden och det verkar väldigt seriöst och bra.



Vi körde sedan till Mariestad som är närmaste större stad. Wille fick handla lite kläder och vi gick runt till och tittade.




Denna beundrade vi.


Känns som att hösten kommit helt plötsligt.



Vi avslutade med att äta lunch tillsammans. Jag tog fisk som vanligt.




Vi lämnade Wille igen, det känns så bra att ha träffat honom och sett att han ändå har det bra.

Vi körde vidare, hade inte riktigt bestämt hur långt, men det blev till Ullared. Nu står vi här inatt, handlar imorgon och kör vidare hem imorgon.

7 kommentarer:

  1. Skickar här styrkekramar till Wille och hela hans familj och till er alla som är berörda. Klantigt uttryckt kanske men menar bara väl. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Ulla! Jag blir så glad för det! Kram

      Radera
  2. Kramar till Wille och alla.. Gunnel

    SvaraRadera
  3. Fina goa Wille!! Skönt att ni fick träffas och se att han har det bra❤️ Styrkekramar till både Wille och familjen och er!! Ni gör det så otroligt bra!! Kram

    SvaraRadera