Translate

torsdag 27 september 2018

AW

AW, det var längesedan, men jag kan ju kalla det för det.  Ikväll har jag haft gamla arbetskamrater här hos mig från vår tid tillsammans i daglig verksamhet inom LSS under 80- och 90-talet. Jag skrattar faktiskt fortfarande, vilket härligt gäng vi var och det visade sig att vi är det fortfarande. Vi gjorde så mycket kul tillsammans och så mycket som var glömt och kom fram under denna kväll. Vilken ljudvolym och så mycket skratt! Tack underbara ni!


Lugnet före stormen haha!


Gunnel, Viveca, Åsa, Gunvor och Annie, hoppas vi snart träffas igen! Vi hann ju inte prata om allt som hänt oss!
Först åt vi goda knyten med svamp som Åsa hade med sig och drack Cava/vatten till det.


Jag hade gjort en Paj med ost och paprika med en grönsallad. Dom blev goda förutom att en del av en av dem som liksom sjönk ihop på ett totalt obegripligt sätt.



Helt misslyckat foto på efterrätten som iallafall var god. 

Citrondröm
250 gr turkisk youghurt
ca 1 msk florsocker
lemon curd
små maränger
chokladplattor med kris (Noblesse)
Blanda youghurten med florsockret. Varva youghurt, lemon kurd och maränger i glas och toppa med chokladplattor och garnera med citronmeliss. Jag hade inte citronmeliss utan tog strimlor av citronskal.


Jag hann inte det idag, men jag fick ju hjälp under kvällen haha! 

Jag förberedde maten under förmiddagen eftersom jag körde Harald in till Ängelholm och Aleris ögonmottagning under eftermiddagen. Han ser ju ännu sämre nu och fick det bekräftat, ögonläkaren förstod inte att han kunde se överhuvudtaget. Dessutom har även hans vänstra öga blivit sämre av grå starr. Det var verkligen inte konstigt att han inte kunde köra bil. Det tog lite längre tid än vi trodde eftersom ytterligare en ögonläkare tittade på honom och vi fick vänta lite på det. Efter samråd mellan de och Harald bestämdes det att han skall opereras igen och hoppas på att det går att fixas. Han fick tid till tisdag så det är ju skönt och samtidigt lite nervöst. Jag frågade om inte detta skall anmälas (Harald tyckte det var pinsamt) och jo, det kan vi göra och kanske vi kan få ekonomisk ersättning för iallafall körning, läkaren skulle iallafall bekräfta detta, men vi väntar och ser hur allt går.

4 kommentarer:

  1. Härlig kväll efter en mindre härlig fm. Bra att dom kollade upp ordentligt iaf, hoppas och ber attdet hela blir helt och bra nu på tisdag! Många varma kramar! ❤️

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det var en rolig kväll! Vilket bra initiativ att bjuda in ( att bilderna läggs ut på bloggen får jag väl stå ut med :)) Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det verkligen! Viveca, det var väl snälla bilder och inte många, jag kan ta bort dem??? Kram

      Radera