Translate

onsdag 19 september 2018

Barnpassning

Jag cyklade ut till Strandbaden imorse för att passa barnbarnsbarnet Edith några timmar. Efter en kort fikastund med Hanna åkte hon iväg för att jobba och Edith skulle sova så jag tog en lång promenad med henne. Roligt med lite annan vy än vanligt och ett underbart väder.





Tillbaka en stund och Edith fortsatte sova, hon var lite krasslig så det behövdes nog. Jag satt i solen och läste en tidning innan jag tog vagnen igen och gick för att hämta storasystrarna Alva och Alice som var med förskolan i Strandbadsskogen.




Edith var nu vaken och jag hann läsa lite böcker med henne innan mamma Hanna kom tillbaka. Det var en lugn barnpassning idag.


När jag kom hem hade maken lagat middag till oss. Parmesangratinerad kyckling med ris och sallad. Gott! Han är bra på att laga mat, min man. Om någon undrar om han ser så är det fortfarande inte bra.  Han vill dock vänta till återbesöket i slutet av månaden och höra vad läkaren säger. Tålamod har han, där är vi olika.

2 kommentarer:

  1. Vilken myyyysdag!! Härligt väder och go’a ungar och mumsig mat!! Ja nog är han tålmodig allt!! Hoppas och ber att det ordnar sig❤️Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna, ja det ordnar sig säkert i slutändan, men då är det dags för nästa öga! Kram

      Radera