Translate

onsdag 26 september 2018

Citrus Twist Kits: Sunday Skiss

Nu går det att scrappa igen, underbart skönt. Jag väntar dock fortfarande på mitt septemberkit från Citrus Twist Kits. Jag har ju lite kvar från de senaste så det får duga. Jag har gjort min första layout till ett nytt projekt. Jag ska göra nya layouter/tavlor till våra tavelhyllor med våra familjer. Eftersom familjen växer har jag valt att göra dem i A4-format så att fler får plats. Snart kan vi tapetsera hela rummet haha! Det svåraste i detta kommer att bli att få ihop fotograferingen, men det är ju såklart inget tvång. Den första i serien är gjord och jag har använt Citrus Twist Kits söndagsskiss.



Till denna blev det nästan bara olika dekorationer från mina kit. Jag ska försöka göra dom lite enkla så att det inte blir för rörigt när alla är på plats. Först ut blev mitt mellanbarn, sonen Andreas med fru Ulle och deras hemmavarande barn Sanna och Charlie, även hunden Sune fick vara med.

2 kommentarer:

  1. Makalöst snygg!! Älskart!! Du är så bra!! Och extra skoj för jag gjorde en LO till den skissen igår, kommer senare i min blogg. Du och jag ❤️🙌🏻 KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla! Nu ser jag fram emot att få se din tolkning! Kram

      Radera