Translate

torsdag 1 november 2018

Julmarknad!

Tidig morgonpromenad med Hilda, det är väl det sämsta med hund. Jag måste klä på mig direkt och inte sitta i morgonrocken i flera timmar. Jag passade på att fotografera Halloweengrejorna på Kyrkplatsen när det inte var en massa barn där. Jättefint och kul för barnen därnere.





Jag åkte med dotter Mia till Wrams Gunnarstorps slott på julmarknad. Det är väldigt tidigt men de måste väl börja för att hinna med alla slotten.






Det tillverkades karameller, käppar och allt möjligt.



Vi var först i Hantverkshuset, så mycket fint där var.





Här handlade vi båda, Våges, så mycket fina och användbara saker till ljus.

Vi avverkade flera olika matbodar där ett och annat också slank ner i våra kassar.





Vi hade tänkt fika, men det var inte så mysigt där så vi ångrade oss även om Lussekatterna lockade. Jag får väl baka snart, men ska försöka hålla mig lite.



Istället fortsatte vi till Väla där Mia hade några ärenden och när vi var klara med det ville vi bara hem så det blev ingen fika.


Alltså jag blir så trött av detta, jag fattar det inte.
Ikväll var det sedan medlemsmöte i Fotoklubben, så trevligt som vanligt.



Vi hade bland annat redovisning av temat Makro, ingen placering för mig, men det spelar ingen roll, så roligt att se allas bilder.


Ordförande Thore och tävlingsledaren Lennart försöker få ordning på datorerna.


De tre bästa bilderna, så välförtjänta placeringar.


Tillbaka hemma var det dags för kvällspromenaden med Hilda.

2 kommentarer:

  1. Julmarknader är mysigt! Det blir inget julfirande för oss i år, mer än det vi råkar uppleva på platsen vi står (som vi inte vet än). Living on the edge :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är det verkligen, vi har firat jul två ggr utomlands när vi seglade, första i Las Palmas på Gran Canaria och där firade de verkligen jul och nyår så ni lär nog få se det spanska julfirandet. Andra julen firade vi på Grenada i Karibien, också fint. Det går bättre än en tror att fira jul någonannanstans även om jag älskar att vara med familjen.

      Radera