Translate

måndag 26 november 2018

Scrapträffen

Nu har jag fotograferat det jag gjorde på scrapmaran i lördags. Jag visar allt utom almanackan som jag tänkt som en julklapp.


Denna lilla fina minibok som jag senare skall fylla med något, har inte riktigt bestämt vad ännu.




Denna var efter bingobrickan vi fick där jag valde en rad med flagga/banner, brunt, enamel dots, 4 mönstrade papper. Det bruna syns lite dåligt på fotot men det ligger ett trämönstrat papper under fotot också trähjärtan. Papper från mina kit hos Citrus Twist Kits.


Denna layouten, lite suddigt foto ser jag, är liften oh jag har använt papper från Kaisercrafts Sparkleserie. Foto från julafton 2017 med vår tomte!

Jag förberedde detta albumet som jag ska använda till December Daily så det återstår mycket arbete på den. Men att göra själva albumet är ju det tråkigaste jobbet. Jag har använt cardstock, det blev röda och gröna, jag hade inga med mig så jag fick köpa och tigga mig fram. Hade jag varit förberedd hade jag nog valt svarta cardstock. Mönsterpapper från Kaisercraft.


Jag hittade en gammal December Daily som jag gjorde 2006, sedan dess har det inte blivit fler. Jag ska visa innehållet sedan tillsammans med årets sidor. 


Denna är gjord som en låda där det finns kort inne i lådan.



Den är ju riktigt fin, jag gjorde den på en kurs jag gick då när det fanns en scrapbutik i Helsingborg.

2 kommentarer:

  1. Vad duvar produktiv!! Och så snyggt!! Jag brukar inte få mycket gjort alls på träffar🙈 Ska bli kul att se mer av albumet när du fyller det😍 Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja nu närmar det sig att börja fylla! Kram

      Radera