Translate

torsdag 15 november 2018

Torsdag

Imorse fick vi en riktig överraskning, en stor vacker julgran höll på att sättas upp på Kyrkplatsen, så roligt, jag har saknat julgran sedan flera år.


Jag ringde vårdcentralen och fick tid hos sjuksköterska för att kolla mitt öra. Det är ett jäkla sjungande och tjutande och klickande och det är så svårt att stå ut med. Det var inget synbart fel och hon trodde att det kommer att gå över annars får jag återkomma. Ikväll är det inte ett dugg bättre.



Min syster Anita bjöd på elvakaffe idag och jag fick årets första saffransbulle! Så god och en trevlig fikastund. Jag fortsatte med en liten promenad.


Lerbergsvägen kan verkligen se lång och trist ut. Jag kom så småningom förbi barnbarnet Rasmus hus och tänkte att de flyttar nog in nu. Men, visserligen är sovrummet beboligt så de sover där nu, men i övrigt var det en byggplats.



Hela nedanvåningen var utriven, detta är köket. Det kommer säkert att bli så fint, men vilket jobb!


Rasmus och pappa Andreas.



Det är många nya vyer i stan nu med all nybyggnation och så fint att komma hem och se den ståtliga julgranen. Jag ser fram emot ljussättningen.



Ikväll var det medlemsmöte i Fotoklubben.


Vi hade genomgång med Emma från Munka Ljungby Folkhögskola, det är alltid så intressant.


Vi gick igenom en massa bilder för att försöka sätta ihop bilder som är bra ihop med tanke på utställningar.


4 kommentarer:

  1. Jag såg julgranen i går och måste säga att en jämnare och finare gran har jag nog inte sett. Er lägenhet ligger ju perfekt med allt vad som händer på Kyrkplatsen och Storgatan. Rasmus får ta in förstärkning av farfar så går det lite fortare. Önskar er en fin helg. Kram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det kommer nog att bli jättefint, igår sattes belysning inne i lekhuset. Ja du Kalle tillbringar nog rätt mycket tid där hos Rasmus, men jag tror att det blivit mer än de trott från början. Du vet det där när man börjar renovera så upptäcks den ena efter det andra. Kram

      Radera
  2. Härligt m granen!! Tjusigt!! Och gott m saffran 😍
    Ja vilket jobb don gör m huset. Det kommer bliså fint. Spännande! Kram

    SvaraRadera