måndag 15 maj 2017

Efterve(Ä)rkningar

Under gårdagen var jag matt, men mycket skratt när jag pratade med Harald och personer som var med på festen. Vilken kväll det blev! Jag skulle vilja ha allt i repris för att i lugn och ro få uppleva det igen. Reprisen får dock bli filmen som Harald har börjat på! Alltså, jag hade så ont i hela kroppen, men min vänsterhöft var lite oroande. När jag kom upp imorse efter en god natts sömn var det dock vips borta! Så skönt! Jag tror att badet var det som hjälpte till. Jag kom ju på den fantastiska idén att alla som ville skulle komma ner till Kvickbadet och bada igår kl 12. Det kom upp genom att vännen Ame hade badat under lördagen och jag blev så sugen på att börja bada. När vi hade pratat en del hemma med vännerna Tommy och Birgitta och dotter Mia så cyklade jag ner.


Barnbarnet Jonathan som skulle springa och Alice, Alva och Hanna kom ner för att titta på badarna.Vännerna Gunvor, Ame och jag badade. 10 grader i vattnet enligt Ame. Det var skönt, lite isande i fötterna, men så härligt efteråt.Vännen Ingrid kom också och badade.Vi orkade sedan inte ett dugg mer, jag hade ju egentligen inte gjort ett dugg inför denna fest, men det är inte mycket jag tål nuförtiden. Det blev köpemat till kvällen.


Idag har jag börjat med att ta hand om lite från festen. Det var ju inte meningen att jag skulle ha några presenter, men några kunde inte riktigt hålla sig. Nu har jag fått se inbjudan till denna fest och det var gjort så att de som ville komma fick betala en summa för mat och var och en fick sedan köpa sitt dricka också. För det fick de en fest, levande musik och fick fira mig, vilken ynnest haha! Jag tycker att det är ett alldeles perfekt upplägg, fester är alldeles för underskattade. Jag är, som jag sagt många gånger helt överväldigad och glad.


Många hade ju gjort olika roligheter och som jag uppskattar det. Dotter Mia tyckte att syskonens planering hade varit så rolig och att det är en rolig del i sig. Jag fick också alla texter på papper och det är så roligt för det är svårt att riktigt ta in allt under kvällen. Vännerna från ungdomens syförening hade också haft så vansinnigt roligt när det träffades och gjorde denna, synd att jag inte var med haha!Mina gamla arbetskollegor från Höganästiden hade också en rolig text.


Dessa grytlappar som vännen  Bitte virkatkommer att ge mig roliga minnen när jag använder dom. Ett roligt kort också med Haralds replik Äntligen 70 och ett urklippt foto från ett tackkort från mitt första giftemål 1965. De berättade att de plötsligt hittat det när de gick igenom allt från Tommys mamma.


En sådan fin liten fotobok fick jag av vännerna Tommy och Birgitta och en sådan uppskattad rolighet har vi i vänten. Vad lyckliga vi blir av att få en segling, det hade vi inte trott för några år sedan haha!


Några kort ger extra värme i gamlafarmors hjärta och halsbanden kom ju väl till pass under kvällen!


Många goda viner!


Spännande och roligt detta kommer att bli, vännen Marie berättade att under tiden vi ska vara borta så ska herrarna göra middag tillsammans, vilken rolig idé!


En helt underbar sommarbukett som doftar något helt enormt.
Denna fina bukett från Hannas föräldrar Eva och Jörgen som inte var med på festen, så snällt, tack!


Ytterligare ett stort kollektivt tack för allt! Allt uppskattar jag så mycket och framförallt att ni kom och var med!

Idag försöker vi samla ihop oss och packar Bosse så kör vi några dagar innan vi har en ny tillställning på lördag!

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt firande i flera dagar. Förstår att det tar tid att smälta för dig. Ha nu en skön och avslappnande tur med Bosse. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Ja nu "smälter" vi det hela med så mycket tacksamhet. Kram

   Radera
 2. Vad härligt firande 🖒 fest kan va kul om man slipper fixa själv 😉

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja både gott, jag gillar att fixa fester också haha! Kram

   Radera
 3. Ni är ena tuffingar som badar!! 💚 Härliga gåvor och minnen!!! Underbart!!! Nu får du vila och smälta allt härligt i lugn och ro i Bosse! Kram 💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är härligt att bada, jag vet bara inte varför jag inte kommer mig för! Ja jag smälter fortfarande!!! Kram

   Radera