torsdag 25 maj 2017

Hagöns Camping

Vi åkte iväg tidigt igårmorse för att först köra till Haverdal och Skallkrokens hamn. Det ösregnade, men det har utlovats bra väder och idag på morgonen skiner solen. Vi parkerade i Skallkrokens hamn, där finns fina ställplatser för husbilar.


Vi tänkte besöka vår gamla båt Aeolous och lämna några saker, tyvärr var inte nye ägaren där, men vi fick klappa på båten.


Här ligger hon fint till höger. 


Det var så roligt att se att hon sköts så fint.


Jag fick hoppa ombord, jösses vad fort man lägger av sig, jag snurrade ett halvt varv hängande i förstaget.


Vi tänkte passa på och hälsa på Hannas pappa i Jörgen i Haverdal, men han var inte hemma när vi kom så vi körde ner och ställde oss vid badet, tog en fika och sov en stund! När vi körde därifrån hade Jörgen kommit hem och det blev en kort pratstund innan våra vänner Bitte och Tommy smsade att dom var på väg till Hagöns Camping.


I vanlig ordning förirrade vi oss, inte ens GPS:en visade rätt, men efter en massa småvägar kom vi rätt till slut. Då var Bitte och Tommy redan på plats och hade markerat en till oss bredvid. Här står vi jättefint alldeles vid Fylleån.


Vi firade framkomsten med kaffe och rabarberpaj.


Senare kunde vi för första gången detta år sitta ute och äta middag. Vi hade tacos, i bilen blir det så enkelt det går.


Sedan fick jag sms från Lisbeth och Rolf som vi träffade i Tyskland förra året, då var dom på väg hem från Kroatien och vi på väg ner. Sedan har vi varit vänner på Facebook, det är så roligt. De kom över till oss och vi hade en trevlig kväll tillsammans till det blev så kallt så vi avbröt. 
Vi flyttade in till Bitte och Tommy och tog vårt kortspel innan vi gick till sängs.


Här ska vi stanna nu till söndag med olika aktiviteter. Det vällde in husbilar under kvällen, vi ska bli ett hundratal. Vår första träff så vi får se vad vi tycker.

Ha en härlig Kristi Himmelsfärdshelg alla, vädret är ju med oss iallafall i södra delen av landet.

2 kommentarer:

  1. Så härligt ni har det💚 Jag blir allt lite så där positivt avundsjuk här , haha!! 💚 Njuter med er!!! KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack snälla, hoppas att ni har det fint ni också och att du kunnat njuta av denna långhelg! Kram

      Radera