tisdag 30 maj 2017

Jobbig dag

Jösses, vi tål ingenting nuförtiden, är helt slut i kropp och huvud ikväll efter en shoppingtur. Vi, jag och maken körde först till Ikea för att jag skulle handla lite saker till mitt scraprum. Det är jobbigt att bestämma sig också och när jag ville ha en stol också så utbröt nästan tredje världskriget. Det blev till slut en stol, en kompromiss som vi båda var hyfsat nöjda med. Det blev en del att hämta och forsla ut till Bosse, tunga saker och sedan fick vi precis in stolen. Vi fick till slut ta den genom förardörren.


Först möttes vi av ett överdådigt och fint midsommardukat bord. Här ska det minsann ätas!


Vi fortsatte till Biltema och köpte Elcyklar!!!!! Nu har vi gjort det och även det tog på krafterna, mycket pengar. Sedan skulle vi få på dom på Bosse, lite större än de andra cyklarna vi har.Sedan körde vi hem med hjärtat i halsgropen för dom stod inte stilla och precis när vi körde in på vår gård så gick en hållare sönder och cykeln gled av lite. Vi måste ha bättre grejor att sätta fast dom med. Vi fick av dom och in i vårt cykelförråd och inatt laddar vi batterierna. Imorgon ska vi ställa in dom till oss, styre och sadel och sånt och provcykla. Det ska bli roligt, men vi måste sova först så det blir bra.

När vi släpat upp allt skulle möblerna monteras. Det var nog det som tog knäcken på oss.


Stolen var liten, ingen stor sak precis, men vi ville bara ha en liten och lätt som vi kan flytta fram till soffan när vi har gäster.


Den här jäkla hurtsen var knepig med så många delar och konstigheter. Jag hade två sådana sedan innan, men det var längesedan jag köpte dom.


Hyllan  till höger monterades och kom på plats.


Likaså bordet till vänster så nu har jag fått lite mer arbetsyta och kan ha både Bigshoten och symaskinen uppe. Nu ska allt sorteras om och städas. Det kommer att bli jättebra.

4 kommentarer:

 1. Wow, nu förstår jag varför du är trött😱

  SvaraRadera
 2. Håller med Mia!!! Alla skulle bli helt slut av en sån tur!!! Men det blir ju så bra!!! Heja heja !!! Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jösses, ofta tror jag att jag är 20! kram

   Radera