måndag 1 maj 2017

Karlskrona

En isande kall frisk vind idag och vi sa hejdå till vännerna Bitte och Tommy och körde vidare österut. Först till BräkneHoby eftersom jag ville besöka Lingården, jag hade kollat att det var öppet, men ändå stängt när vi kom dit. Vi hade sett ut Karlskrona Stadsmarinas ställplats som fått goda rekommendationer, tror till och med att den blivit Årets ställplats om vi inte tagit fel. Något konfunderade blev vi dock när vi kom hit. En ganska tråkig stor parkeringsplats och helt omöjligt att sticka ut näsan utanför dörren i den kalla vinden. Hur ofta är det egentligen kraftiga ostliga vindar? Ja antagligen när vi kommer hit.


Vi betalade tyvärr avgiften direkt i en automat annars hade vi kört därifrån efter vår promenad. Vi gick till Marinmuséet, kanske inte riktigt min grej, men Harald var road. Han har gjort lumpen här och låg i flottan så han har minnen härifrån.
Det fanns väldigt mycket att titta på.Sådana kläder hade han.Ubåtsbesök.


Vi fortsatte sedan upp i stan och gick en lång runda.

Ikväll är vi lite bekymrade för vattenläckaget vi har. Vi fattar inte det riktigt och Harald måste demontera allt i garaget för att undersöka och det kan han inte göra här. Vi blir kanske tvingade att köra hem, får se hur det är imorgon. I vilket fall så kör vi härifrån.

3 kommentarer:

 1. Jamen, det blir lagom ... kom hem nu👍

  SvaraRadera
 2. Karlskrona är fint men den där ställplatsen är värdelös! 😂 Vi var där i fredags men ställde oss på Kungsbron, mycket trevligare 👍 Min man har också gjort värnplikten i Karlskrona, Trolle närmare bestämt. Hoppas ni får ordning på läckan, tråkigt när saker strular i husbilen. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det får jag anteckna, vi kommer iallafall aldrig att ställa oss där fler ggr. Ja den där värnplikten har satt sina spår hos männen haha! Kram

   Radera