onsdag 31 maj 2017

Onsdag

Vad det har blåst idag, känns nästan lite höstligt, var det sommaren som var i helgen eller? Jag cyklade iväg tidigt imorse för att städa hos dottern. Innan dess var nycklarna försvunna igen, precis som förra gången jag städade. Jag blir galen! Tänka, tänka när hade jag dom sist? Ja, jag var ju i källaren under kvällen igår och visst dom satt kvar i tvättstugedörren! Suck! Jag fick iallafall städat och cyklade ner till havet på hemvägen.


Det blåst faktiskt mycket mer än det ser ut, det gick nästan inte att stå ute på piren.
Även resten av dagen har jag ägnat åt städning. Jag fick en hylla över och därför blev det även städning i klädkammaren och byte av hyllor och lite annat. Scraprummet är fortfarande ett stort kaos. Jag vet inte riktigt var jag ska göra av allt och vet inte om jag ska ha allt osv. Vad svårt det är. Jag har varvat med tvättstugan, skönt att få gjort flera saker, dagarna bara försvinner. Jo, också har jag provat min nya cykel och fått satt sadel och styre så det passar. Imorgon blir det riktig premiär.


Maken gjorde middagen idag, potatisgratäng och fyllda lövbiffar, jättegott men lite sega var dom. Det är svårt med lövbiffar.

2 kommentarer: