måndag 22 maj 2017

Paper Issues

Igår när jag satte mig en liten stund vid scrapbordet så var det för att göra några beställningar, men vad blev det? En layout! Jag kunde inte låta bli när jag såg vännen Annas layout från Paper Issues senaste scraplift. Om man kört fast så är en scraplift perfekt, man behöver inte tänka så mycket. För er som inte vet så är scraplift att göra efter en layout.


Det är denna layouten som ska liftas och jag följde själva upplägget även om min blev lite mer strikt, det är mitt fyrkantiga inre haha! Kanske lite mycket också......... och en ram blev sned ser jag nu, suck!


Vit CS och papper från Crate Paper, några ramar, små texter och annat. Foto på dotter Mia på terassen i deras nya lägenhet.


4 kommentarer:

 1. Wow!!! Åhhh!! Du har tolkat den här så läckert!!! Älskar allt, och särskilt din härliga titel och fotot och.. ja allt!! Blir så lycklig att se dina fina alster hos PI💚💚💚 Tack fina du!! KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla, ja ni har ju så härliga utmaningar där även om jag har vissa problem med språket och upplägget. Jag vet inte varför det är så tungt att hänga med och lära nytt just nu. Kram

   Radera
 2. Åh, måste ju också säga att den är himla läcker. Gillar hur du tagit upp blommorna från min klänning💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, till dig min fina tös! Kram

   Radera