fredag 12 maj 2017

Regn och scrapping

Igår regnade det precis hela dagen här, det har inte stoppat mig från att gå ut tidigare, men det gjorde det igår. Jag skyller iallafall det på regnet. Det är inte bra, om jag har en liten vårdipp så förvärras den om jag inte går ut. Jag skulle göra bilder till Fotoklubbens månadstävling som är diptyk vilket innebär att två bilder ska samsas till en med någon slags samband. Jag kunde inte få till det rent tekniskt och jag vet ju att jag måste sansa mig och lära mig Photoshop ordentligt. Det är ju sådant jag bara gjorde förr, men inte klarar längre. Nu börjar det bli jobbigt att bli gammal, kanske det är en 70-årskris? Jag har aldrig upplevt några kriser tidigare vid någon "nollning" så det är kanske dags. När jag sedan lägger till min nya kamera som jag också måste lära mig så börjar jag nästan gråta. Är det något fel på min hjärna? Jag bara börjar undra. I vilket fall så tillbringade jag lite tid vid scrapbordet igår, det är där jag kan koppla av även om jag blir frustrerad även där när det inte går som jag önskar. Vad jag gnäller! Jag hade prickat in tvättstugan en bra dag iallafall och jag fick ett besök av Hanna på en fika innan hon skulle hämta barnen Alva och Alice på förskolan. Det blev jag glad för. Hon är dessutom flitig med att köpa kort av mig, skönt att det går åt några.

Igår gjorde jag iallafall fyra kort, beställningar och även till framtida jubilarer som jag inte kan visa, bara ett av dom.


Mönsterpapper från Jilliebean, visar bara framsidan på kortet.

En layout blev också klar, den är till Scrap Ours Stash och deras första utmaning denna månaden.


Jag valde den vänstra raden, Journal Card, The color Yellow och 3+ pattern paper.


Papper från Bella Blvd Make Your Mark, hjälp dom börjar ta slut nu! Foto på barnbarnet Jonathan med fru Hanna och barnen Alva och Alice.


13 kommentarer:

 1. Kolla Marie L, superfint 50-årskort, blir perfekt!

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt kort!!! gillar massor!!! Vet du så där som du känner så känner jag lite nu och då så välkommen in i klubben <3 Ta en bit i taget så går det bra ska du se!! Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja jag är inte ensam precis i detta! Det ska bara passeras, kram

   Radera
 3. So pretty and such a special moment. Nice choices for the tic-tac-toe challenge. Thanks for joining us at Scrap Our Stash!!

  SvaraRadera
 4. What a adorable page. Love the details and stash used. WTG! Thanks for your entry in our SOS challenge.

  SvaraRadera
 5. Super page - I love this collection, and that background paper just works! Thank you for Tic Tac Toeing with us at Scrap Our Stash!

  SvaraRadera
 6. Beautiful layout, love the photo and paint splatters. Thanks for joining us at Scrap Our Stash.

  SvaraRadera
 7. Vilka härliga färger! Gillar den gula bakgrunden skarpt! Tack för att du delar med dig till oss på Scrap Our Stash! Kram Åsa

  SvaraRadera
 8. Fantastic layout! Love the background and all your colorful embellishments! Thank you for playing along with us at Scrap Our Stash!

  SvaraRadera
 9. Fabulous page. Love all the little details! Thanks for joining us at Scrap Our Stash!

  SvaraRadera
 10. Adorable layout. Love the bright colors. Thanks for joining us at Scrap Our Stash

  SvaraRadera