tisdag 9 maj 2017

Studentkort

I min scrapsvacka har jag ändå klarat av att göra några kort. Men, jag kämpar på med det, ska bara försöka att inte snegla för mycket på andra. Det är en del kort som behövs till försommarens kalas och några studentkort blev jag klar med igår. Jag visar dom, tror inte mottagarna kollar min blogg. Blivande studenter har annat för sig.


Haralds barnbarn Kristoffer ska få detta kortet, jag tycker det är roligt med personliga kort och har denna gången valt att använda foto från att de var små, precis som man gör på skyltarna. Vit CS och papper från Bella blvd.


Kristoffers flickvän tar också studenten och vi tänkte skicka detta till henne. Här har jag också använt papper från Bella blvd.


Mitt barnbarn Amanda tar också studenten och här har jag använt papper från Simple Stories. Den stora stjärnan är en cut file som jag fått av vännen Anna.

4 kommentarer:

 1. Det måste vara extra roligt för studenterna att få sådana här jättefina kort med sig själv på. Roligt för alla du skickar kort till att du har denna hobby. Går inte att jämföra med "köbekort". Glömmer inte ditt fina kort som du gjorde till min brorson när han gifte sig. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, roligt att höra!

   Radera
 2. Tre helt suveräna kort!!! Det märks då inget av den svackan du nämner.... ❤️ Så härliga alla tre!! Dom kommer bli glada !! Kram💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kämpar på som sagt, men det gör mig glad att du tycker dom är ok! Kram

   Radera