lördag 27 maj 2017

Halmstad

Igår njöt jag hela dagen av att tänka på mitt allra nyaste barnbarnsbarn och kunde prata i telefon några gånger med pappa Jonathan. Bilden här tog jag från fb.


Hon är ju helt bedårande, hennes namn ska vara Edith med tilläggsnamnet Märta från mor, Jonathans gamlamormor. Så fint tycker jag.

Efter en härlig sommarfrukost på vår camping tog jag cykeln och cyklade in till Halmstad, ca 6 km. En jätteskön cykeltur och en promenad i stan.
När jag kom tillbaka var det projekt förtält hos grannarna. Det var inte så lätt, men blev till slut bra. Ett jättefint litet förtält, men förutsätter ju att man stannar några dagar på samma ställe och det är ju inte vår starka sida. Däremot har vi sett och bestämt oss för att skaffa oss en litet vindskydd.Vår stora granne hade annat för sig....

Klockan två började programmet med en tipsrunda med frågor om Kroatien. Inte helt lätt, men vi fick en promenad iallafall, de hade lagt den runt bland alla bilarna.


Efter tipspromenaden tog vi en liten siesta före middagen. Det är inte klokt vilken slötillvaro vi bedriver, men ack så skönt och roligt har vi också.


Vi bestämde oss för att själva grilla och äta innan vi begav oss till tältet. Vi tyckte det var lite störigt att äta där igår, det blir väldigt hög ljudnivå där och svårt att prata.


Vi grillade marinerad fläskytterfilé med potatis, färdig kall sås och sallad. Jättegott och enkelt.


Ljuvliga sommar som äntligen kom.När vi ätit klart kom Rolf och Lisbeth och jag fick vakteläggskalen som jag tagit hos dom tillsammans med en kvist mynta haha! Vakteläggskal är så vackra och jag är lite knäpp. En suddig bild men ändå. När de var nykläckta var insidan turkos, men det hade försvunnit.Vi gick tillsammans till tältet och där var fullt ös med Smilbandet som spelade, allsång och dans.


Lisbeth och RolfVi gick lite fram och tillbaka mellan tältet och Rolf och Lisbeths husbil, där kunde vi prata och i tältet  dansade vi. Hej och hå, vilken kul kväll.
6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja nästan ofattbart efter denna våren! Kram

   Radera
 2. Alldeles alldeles underbart!! Och såååå söt hon är lilla Edith 💖 KRAAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmmmm, tack! Kram till dig och de dina!

   Radera
 3. Åhhh är ni på Hagön? Hoppas ni haft det bra i Halmstad 👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och vi har fått stå utanför själva campingen på ett stort gräsområde alldeles intill Fylleån, hur fint som helst. Det har ju inte kunnat vara dåligt med det underbara vädret! Kram

   Radera