Translate

tisdag 13 augusti 2019

Förberedelser

Denna veckan är hektiskt, ja jag får tillägga att den är hektisk för mig, vilken yngre person som helst tycker säkert inte att det är särskilt mycket haha! Dessutom är det ju helt frivilligt. Vi ska ha gäster från USA, det är Haralds kusin Nick med familj som kommer och de skall bo i vår lägenhet. Sedan är det den där källaren som hänger över oss och våra saker står fortfarande i gången i en enda röra. Nu har fastighetsägaren dragit plaströr i hela källaren som ska blåsa torrt och i just vårt förråd är det fortfarande vatten. Det stod 25 cm vatten i källaren fick vi veta idag. Imorse gjorda jag iallafall iordning i husbilen eftersom vi ska bo där i helgen.


Jag är faktiskt snart redo att köra ut en tur igen, men vi har inget planerat. Han är nybesiktigad utan anmärkningar och på torsdag kör Harald till Örkelljunga för en sista service innan garantin går ut.


Jag mötte barnbarnet Anna och hängde med henne hem för en fika och en pratstund. Hon skolar in Melli nu på förskolan, samma som Mathéo är på.



Denna goa tös, alltid glad och verkar redan ha anpassat sig på förskolan.





Det blev iallafall en liten promenad hemåt sedan och jag plockade björnbär.


Det var rätt välplockat där men en liten spann full blev det ändå. Och några rivsår haha!



Snygg renovering av ett av de annars så fula husen nere vid hamnen.



Det var en dramatisk himmel idag, lite regn kom, men inte särskilt mycket.

Jag ska baka till vår försäljning i Mölle till helgen. Tre sorters muffins gjorde jag och sedan var jag skittrött. Fy vad lite jag orkar.


Jag provsmakade och dessa alltså..... det blir en favorit. Chokladmuffins med lime.


Dessa var inte heller dumma om än inte så snygga. Utflyktsmuffins med äpple och kanel.


Dessa smakade jag inte, tyckte det blev så få, men jag tror att de är goda. Leilas Blåbärsmuffins.

2 kommentarer:

  1. Härligt att ha förberett bobilen. Kanske vi dyker upp i Mölle i helgen. Landar först i Båstad i morgon tänkte vi. Ser verkligen ut som riktigt smarriga bakverk!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så roligt, vädret är ju inte det bästa för att visa upp vår vackra Kullabygd, men ändå! Jag befinner mig ju i Mölle lördag och söndag och då kan ni ju göra ett besök hos oss. I vilket fall, var ni än hamnar så hoppas jag få se er! Vill ni ha tips på var ni kan stå så hör av er, jag kan ju alltid tipsa om Margreteberg, hade det varit finare väder hade det varit idealiskt för SUP.

      Radera