Translate

lördag 17 augusti 2019

Fredag

Idag har det varit lugnare än jag befarade, jag har fått svårt att beräkna tiden. Det är så mycket som skall göras och jag tror att det tar mycket längre tid än det gör. Det är ju skönt att det är på det hållet. Tvättmaskinen jobbade i källaren, det är inte så kul att tvätta i den översvämmade källaren, det är jätteskitigt, men det går. På förmiddagen gick vi för att träffa en husbilsvän som jag fått kontakt med via sociala medier. Vad jag är glad för den möjligheten som finns idag. Anna skriver en husbilsblogg som är så bra och intressant på alla sätt. På sin väg ner genom Europa nu så stannade de till i Höganäs och vi fick möjlighet att träffas.


Här stod deras fina bil som vi beundrade, de bor i den på heltid, hemma i Sverige på sommaren och nere i Europa på vintern. De har möjligheten att arbeta från bilen, en livsstil som de valt.


Vi hade mysiga timmar tillsammans, så roligt att träffas på riktigt. Ibland är det så att en bara känner en samhörighet på något sätt.


De bjöd på kaffe och vi hade med oss muffins.  De kom till Höganäs igår, men då hade vi inte möjlighet att träffas och skulle fortsätta idag till Lomma för en annan träff. Därefter kör de över bron och vidare.


Vi gick hemåt igen och dagen fortsatte med städning och tvätt. Haralds morbror Joie och kusin Nick med fru Beth och dotter Sophie skulle komma från San Fransisco och de senare bor i vår lägenhet medan Joie bor hos moster Ami. De flög till Arlanda och var en dag i Stockholm innan de körde hit idag. De var inte här förrän kl 10 på kvällen och då hade vi lite ost och kex innan vi gick ner till husbilen.


Så roligt att träffas, det var 6 år sedan de var i Sverige. Det var nästan svårt att säga godnatt, men jag ska ju vara i Mölle nästa dag.



2 kommentarer:

  1. Vad roligt att ni kunde mötas upp!! Och mysigt m finbesök så långväga ifrån. Skönt också att dagen gick bättre än förväntat! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var mysigt, tänkte också på dig, vi möttes ju också först på sociala medier, så glad för det! Kram

      Radera