Translate

fredag 30 augusti 2019

House of Lola klädvisning

Igår blev det sent igen och jag var inte hemma förrän närmre midnatt. Jag var på en klädvisning av House of Lola kläder hos dotter Mia.
Under dagen lagade jag mat och bakade till kvällens visning. Det går inte så fort nuförtiden som ni vet. Men, framförallt tär den här värmen på mig, jag är vinglig och tappar saker hela tiden, men jag tror att det är biverkningar på medicinen jag äter. I onsdagskväll efter tjejträffen var det omöjligt att somna i värmen och jag tog mitt täcke i desperation och lade mig på balkongen. Efter att ha vant mig vid att stirra upp på det upplysta kyrktornet så somnade jag och sov till tidig morgon då solen steg upp.


Efter att ha diskat från gårdagen satte jag igång med två pajer till kvällen.



Krämig Köttfärspaj, lite suddig bild och jag garnerade vid serveringen med färsk timjan. Jag hann inte smaka den själv, men alla sa att den var supergod.


Vegetarisk Broccolipaj, den var också god, men jag fick ha den inne mycket längre i ugnen innan den var klar så kolla det om ni gör den. 
Därefter gjorde jag 3 st Drömtårtor, rulltårtor till kaffet. 


Mitt i detta fick jag ta cykeln för att gå ut med hunden Hilda. Hon behöver komma ut mitt på dagen då Joel och Petra är på en semesterresa.


Jag fick plocka lite tomater i deras växthus.



Goa Hilda blev så glad över att komma ut. Jag hittade henne under soffan i vardagsrummet där hon låg och tryckte i värmen. Hon är döv nu på äldre dagar och hörde inte att jag kom. Jag blev rädd, trodde hon var död!


Jag hade inte så mycket tid så det fick räcka med en runda i det närbelägna grönområdet.


När jag var klar med allt hemma var jag helt slut, tänkte att ett bad kunde pigga upp lite så jag cyklade ner och badade, det var superskönt.


Jag körde bort grejorna till Mia, denna kvällen, planerad sedan länge krockade plötsligt med en föräldrakväll på hennes arbete så jag och vännen Marie höll ställningarna tills hon var tillbaka.


Helena som håller i visningen och säljer House of Lola kläder och hon gör det så trevligt på alla sätt. Hon har också en facebookgrupp.


Det var så många härliga kvinnor på plats och jag lyckades inte fånga alla!





Det är synd att inte alla skratt hörs här, vilken rolig kväll vi hade!




Så mycket tack för allt!

4 kommentarer:

  1. En intensiv dag i denna värmen. Fantastiska du att orka med att göra två pajer och sedan dessa härliga rulltårtor mitt i värmen. Säg inte att du inte orkar med så mycket för det märks inte efter en sådan här dag. Härligt avslut med klädvisning och trevligt sällskap med gott att äta och dricka. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag blir aldrig nöjd med mig själv och tycker aldrig att jag gör tillräckligt. Bra att bli påmind om att det kanske inte stämmer haha! Tack Ulla!

      Radera
  2. Jisses, vilken kväll och natt .... Tusen tack för att du lagade mat och bakade. Det var så himla gott, kram / Mia

    SvaraRadera