Translate

fredag 30 augusti 2019

Fredag


Jaha, men då är jag lugn!


Är detta sant? Jag började gå hos tandläkare Bertil Peurell 1964 och minns hur glad och nöjd jag var. När han gick i pension tog Göran Högström över och nu går han i pension eller vad han gör. Jag som har älskat min tandläkare, hur ska det bli nu? Antagligen blir det bra, men jag kommer att sakna honom!


Det ska bli roligt att se vad som kommer att hända med Widdings villa, om det är mer än fasaden som kommer att renoveras. En lång promenad idag, först till Sandflyget för att hämta Hilda och sedan gå med henne.



Hundmöte.


En skön vilostund i Margreteberg.




När jag lämnat av Hilda gick jag in i det lilla koloniområdet, det är fina höstblommor där.



 



Under eftermiddagen passade jag barnbarnsbarnen Alva, Alice och Edith en stund. De skulle pyssla haha! Jag blir helt snurrig i huvudet, men det gick bra efter att den vanliga glassen ätits.






Efter pysslandet skulle vi spela spel enligt Alice och då urartade allt haha! Vinnarskallar finns det gott om. Som tur var hade Harald kommit hem och lekte med Edith.
När mamma Hanna hämtat och jag hade hämtat mig själv gjorde jag middag.


Pannbiff med stekt lök, potatis och brunsås, gott en fredagkväll. Saknas grönsakerna? Lugn, de finns, röda och vackra i en skål bredvid. Egenplockade tomater från växthuset på Sandflyget.

En trevlig helg till er alla!

2 kommentarer:

  1. Samma här om tandläkarbyte, men hoppas att Adam blir lika bra som Göran. Ha en skön helg. Kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vi är nog många som hoppas det! Kram

      Radera