tisdag 14 mars 2017

Ängelholm

Harald skulle till Aleris Ortopedklinik i Ängelholm idag och jag hängde med. Vi har hört så mycket gott om en restaurang där och den ville vi testa. Sikrot Restaurang och den ligger jättefint vid Rönneå mitt i stan.


De serverar några olika rätter att välja på varje vecka, lite dyrare än vanlig dagens, 135 kronor, men så värt det.


Precis utanför flyter Rönneå, säkert jättehärligt att sitta här ute på sommaren.


Allt är så vackert där, inredning, servis och allt, en sådan njutning.


Först får man en soppa, idag var det en Tomat- och Fänkålssoppa, underbart god.Jag åt porcherad spättafilé med handskalade räkor, potatispuré, glaserade morötter och vitvinssås, så gott.


Harald åt Wallenbergare med potatispuré, ärtor och rårörda lingon, han var också jättenöjd.


Efter det kaffe med chokladbit och en shot, idag en hallonshot. Allt detta för 135 kronor. Vi kan verkligen rekommendera att åka dit. Dessutom är Ängelholm en trevlig shoppingstad.


Vi gick en liten promenad i stan.Efter det körde vi en bit ut till havet och Klitterhus, det är vackert där. Vår bordsgranne på restaurangen menade att Sikrot och Klitterhus på sommaren är de bästa restaurangerna i stan.Badstrand och sandklitter.
Sjukhusbesöket avlöpte rätt väl. Vi har ju ifrågasatt det där med artros och visst, han har lite artros enligt röntgen, men inte mer än som de flesta äldre har och föranleder inte smärtan och orörligheten han har. Han fick fyra!!! cortisonsprutor i handen och skall tillbaka om ca 14 dagar. Har det inte blivit bättre måste han opereras. Att han har så ont beror också på att han har diabetes då det spelar in och kanske också till viss del psoriasisen. Så nu får vi se hur det utvecklar sig, han har dock lika ont ikväll trots cortisonet.

4 kommentarer:

 1. Åh, håller tummarna hårt för att han ska bli bättre i handen, kram till honom💛

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack säger Harald, bättre idag på morgonen!

   Radera
 2. Hoppas och tror att det ska hjälpa!!! Tur att ni fick en sån Mysdag med god mat och inte bara doktorn. Kram 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det blev sammantaget en bra dag! Kram

   Radera