söndag 12 mars 2017

Veckans Skiss

Några kort till Veckans Skiss idag. Det blev misslyckat från början till slut haha. Carina, där satte du mig på pottkanten med din skiss!


Alldeles meddetsamma bestämde jag mig för att göra ett kort, tyckte liksom att det passade bäst med de där remsorna. Det var svårt och fantasin var obefintlig kändes det som.


Varför visar hon misslyckade kort? undrar ni nog. Fast jag tycker att det kan vara viktigt att även visa att det inte alltid är så lätt, ibland bara kastar jag skiten, men ibland tänker jag att tja, kanske ändå kan passa någon? Iallafall så ser ni att jag kladdat, fått embossingpulver runt texten som inte ska vara där, tuschpennan fungerade inte ihop med washitejpen och själva kompositionen har mer att önska. Nej, jag får göra ett till tänkte jag då.


Och vad hände då? Inte blev det särskilt bättre. På det stämplade jag remsorna med en linjal och använde ett textkort. Jag ändrade det ursprungliga som var fotat och klart till ett annat där jag bytte dekorationerna. Förstår du Carina, att jag hade problem haha! Men, det är ju det som är meningen med utmaningar eller hur?

4 kommentarer:

 1. Alltså då här är det att på fotoavstånd ser jag knappt den där lilla emboss-"missen" du pratar om!!! Tycker du har löst skissen galant och båda korten är läckra på olika sätt, som du säger beroende på vem som ska få det!! Och jag gillar din kämpaglöd, på't igen liksom !!!
  Heja dig!!! Och såå glad att du är med oss på VS och skapar!!!! Tacksam !!! Kram Anna 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur jag har som har din aldrig sinande uppmuntran! Tack! Kram

   Radera
 2. Men kära Christel! Två jättefina kort och som Anna säger så hade jag inte alls tänkt på embossingmissen om du inte nämnt det. Supersnygga linjer på det undre kortet. Jag blir lite nyfiken på hur du har gjort dem, med linjalen?? Tack för att du kämpar på och för att du så troget fortsätter att tolka VS! Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja kämpa är ordet haha. Nåja det är ju inte alltid det blir så trögt, men tack igen! Jag sätter färg med en pensel på en linjals tunnaste sida och sedan trycker jag, det blir sådär lite lagom operfekt tycker jag. På detta kortet använde jag mistfärg som jag först sprayade på ett underlag. Kram

   Radera