fredag 31 mars 2017

Husbilen Bosse

Nu minsann har han kommit ut ur ladan! Han startade direkt och såg så fin ut, allt invändigt var precis som vi lämnade honom och han behöver bara en liten tvätt.

Innan vi åkte ut för att hämta honom tog vi emot en möbelleverans hos barnbarnet Jonathan.


Vi satt en stund och väntade i deras fina matrum innan bilen kom, roligt att kunna hjälpa till.Här kommer han! Senare idag kom vi på att vi glömde gasolflaskorna så Harald får köra ut dit imorgon.Nu står han på vår parkeringsplats på gården igen och vi ska börja packa in alla saker. Idag hann vi bara med att klippa till vår nya madrass till bädden och få den på plats, blev jättebra!

Vännerna Ulla och Ronny kom med sin husbil till Höganäs och vi gick ner för att träffas och se deras bil. Förut hade vi segelbåtar, de har sin kvar, hon ligger i Alicante i Spanien. Sedan vi träffades sist har de även skaffat hund som heter Kompis.


Fin husbil och Harald kollar stolarna, vi måste ha nya lite mer ordentliga.


De bjöd oss på middag på Hamnkrogen, trevligt och gott.Harald åt oxfilé på toast.


Ulla och Ronny åt Fish & Chips och jag åt stekt makrill.Det är så trevligt att sitta på Hamnkrogen med den fina utsikten över hamnen och badet. Jag måste också tillägga att idag hade vi riktig vår, jättevarmt och härligt.


Efter det gick vi hem till oss för kaffe och kaka. Jag hade tårtbitar i frysen från förra helgen och de var precis lika goda idag.

2 kommentarer:

  1. Åååhhh!!! Vad roligt att få ta fram Bosse!!! Glädjs med er!!!! Och en mysig matstund med fina vänner!! En härlig dag!! 💚💚💚 KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nu är det riktig vår! Kram

      Radera