måndag 20 mars 2017

Måndag

Tro det eller ej, inga fotobevis men jag cyklade iväg till Friskis idag. Det känns alltid väldigt bra, men jag blev så trött och det ska jag ju bli. Jag hade tagit kameran med mig för jag tänkte kanske ta en cykeltur efter träningen, hur optimistisk är jag inte? Jag cyklade direkt hem haha! Då fick jag ett sms om besök och det blev så roligt. Barnbarnsbarnen Alva och Alice kom med mamma Hanna på en fika.
Det var så roligt, kul att dom kommer trots flytten, men ibland har de ju ärenden i Höganäs och då passar det ju bra.


Harald har köpt nya glasögon, han är snygg min man! Om någon undrar så är han lite bättre i sin hand sedan cortisonsprutorna, men ikväll fick han rejält ont igen. Vi hoppas så att det blir bra. Särskilt nu inför husbilssäsongen, men också för att det inte är roligt med ständig smärta.

Vädret blev helt underbart under eftermiddagen och jag började städa balkongen och platsen utanför ytterdörren. Balkongen var så skitig efter ett helt år och jag har en massa krukor och grejor därute som behövde diskas och fixas med. Alltså, jag blev helt slut av en sån enkel sak, fick ont i kroppen och blev tvungen att ta en Ipren och sedan somnade jag i soffan. Det var det....

4 kommentarer:

 1. Men söta rara du!!! Du hade ju varit på gympapass tidigare på dagen också!!! Inte konstigt att du blev helt slut ju💚 Nej!! Hoppas det bara var tillfälligt ont igen för Harald!!! Härligt iallafall med fint väder och fint fikabesök!!
  Var rädd om er!!! KRAAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack det är bra, du tar ner mig på jorden, men jag skulle ju vilja vara 30 år i kroppen fast ändå 70 år, det är en bra ålder, ja jösses, ha en bra dag min vän, kram

   Radera
 2. Låter som du haft en rolig måndag. Idag börjar vi "vårstädningen" av båten. En dykare kommer och skrapar botten. Ser ut som en gräsmatta. Jag ska polisha och vaxa och Peter ska slipa och lacka luckor. Vi har oxå härligt väder, sol och runt 19, 20 grader. Båten ska svabbas, segel på m m. Sen bär det av så fort vindarna är på vår sida. 😀 Nu är det perfekta vindar men vi är ju inte klara.... Med vår vanliga tur/otur så vänder dom väl när det är dags....Så vi blir inblåsta 😉 Håller med, Harald passar jättebra i glasögonen. Hoppas hans värk ger med sig. Ha det bra i vårvädret. Kram och hälsa maken!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt det låter, inte utan att det känns lite avund även om det är mycket jobb. Det är nog den där äventyrskänslan, jag har alltid älskat att bara segla mot horisonten. Fast husbilen Bosse ska ju snart ut från vinterladan. Hoppas ni blir klara innan vindarna ändrar sig och segla försiktigt! Kram och hälsa!

   Radera