lördag 11 mars 2017

Födelsedagskalas

Rena rama våren här idag, så härligt och så hoppfullt, vilken tid vi har framför oss. Jag gick en kort promenad för att göra några ärenden.


Folk satt och solade lite överallt.


Ett stort sjok av dimma kom inrullande, men det blev inte så mycket mer av det, det höll sig över havet.Vi tog en fika på balkongen, nu krävs en städning där, julsaker och skit.Vi åkte till Nyhamnsläge för att fira barnbarnet (Haralds) Inas 18-årsdag. Mycket folk som det blir i vår familj, men dom tycker inte om att jag fotograferar så inga människor på bilderna.Vi fick god pastasallad med kyckling, kassler, grönsallad och bröd.


Tårta och kaffe efter det. Gott och trevligt.


På hemvägen körde vi inom till barnbarnet Jonathan och Hanna som flyttade denna dagen till deras nya hus. Det ligger i Strandbaden ganska nära Fredrik och Jessica där vi var på kalas.


Deras hus gränsar till åkrarna och ligger så härligt.


Hoppställningen monteras redan, Hannas pappa Jörgen är igång med den. Hanna och hennes mamma Eva samt Alice och Alva var inte där, de hade cyklat ner till stranden.


Det är verkligen ett jättefint hus och vilken plats dom får mot tidigare, så skönt för hela familjen även om deras tidigare hus var jättegulligt på alla sätt.

4 kommentarer:

 1. Sååå mysigt med solen på balkongen!!! Och härligt med kalas!! Vilket underbart hus dom köpt!!! Skönt för dom med lite mer utrymme innan tillökningen. Kram 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är så roligt för dom! Kram

   Radera
 2. Men Christel då... Du får jättegärna fotografera :) Bara inte lägga ut på nätet ;) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men du vet, min motivation för fotograferingen är att försöka ta fina bilder till min blogg eller till scrapbookingen eller till Fotoklubben och då kommer ändå bilderna på nätet förr eller senare och då är det bättre att helt försöka avstå när jag vet att ni inte är bekväma med det. Jag känner mig bara dum då och då blir fotona därefter också. Kram

   Radera