onsdag 15 mars 2017

Stuck?!

En layout till den första skissen hos Stuck?! denna månaden. En rolig skiss som jag tycker om, men sedan blev det inte som jag ville riktigt. Ja jösses som det kan gå!Haha, färgerna stämmer inte överens, annars var den kul att göra. Jag har för lite färger att använda så det blir rätt nyanser. Varje gång jag gör något sånt här förstår jag att jag tycker mer om det mer grafiska och enkla, men så ramlar jag dit i min iver att hela tiden testa. Jag säger inget mer om denna mer än att fotot är på mig och mina barnbarnsbarn Alva och Alice när de äter glass hos mig, en önskan de alltid har när de kommer. De där små pinnarna från Lidl är så lagom och bra att ha i frysen.

8 kommentarer:

 1. Jag tycker bilden är JÄTTEFIN och bilden på er också. Jag begriper ju inte allt du förklarar om hur du vill ha det, men som sagt jag tycker den är jättefin. Vår Clara har slutat att vilja ha dessa glassar och gått över till strutarna på Lidl och de är också jättegoda. Ha det fortsatt bra. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla, roligt att du tycker det! Oj, det är nog bäst att jag inte börjar köpa strutarna, då kommer nog inte pinnarna att duga. Lagom mycket glass i dom tycker jag. Kram

   Radera
 2. Såå läcker bakgrund !!! Gillar hela sidan!!! Jag tycker om både det grafiska och enkla och det här med mer mixed media!! Kan inte välja för heller, vill ha allt!! Och jag gillar den här!!! 💖
  Härlig tolkning!!! Kram 💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! Ja jag känner mig så splittrad med det, ser ju andra som inte avviker en tum från sin stil, undras om det präglar personligheten, att vilja kunna allt, upptäcka allt osv....Nu blev jag trött haha! Kram kram!

   Radera
 3. Lovely layout!I love the subtle circles in the background.I love experimenting too, so I know how you feel:) Thank you for joining us at Stuck?! Sketches!

  SvaraRadera
 4. Your page is so fun and I loved seeing a single photos take on the sketch! Thanks for joining us at Stuck?! Sketches!

  SvaraRadera
 5. I love how you have brought this page together, it is so much fun, so colourful, and is perfect for your very sweet photo.Thanks for joining us at Stuck?!Sketches!

  SvaraRadera
 6. This is such a pretty page and sweet photo! Thanks so much for joining us at Stuck?! Sketches!

  SvaraRadera