Translate

tisdag 9 maj 2017

Sjukhusbesök

Jag startade dagen hyfsat tidigt med att städa på KDFF. En extra cykeltur som vanligt för att få tag på nyckeln haha! Men, motion ska jag ju ha. Jag har haft en enorm träningsvärk efter helgen, antagligen både den där gympan och den amerikanska fotbollskastningen. Idag blev städningen motionen.

Jag följde med Harald till sjukhuset och Hematologen när han skulle få svar på dina blodprover. Jag tyckte att vi fick ett positivt svar, iallafall ingen form av blodcancer, men frågan kvarstår vad som står på med hans dåliga värden. Idag togs det ett benmärgsprov, jobbigt för honom, men det gick bra. Vi har blivit så väl bemötta och han fick en helt underbar läkare. Han ska också skiktröntga bålen och får en kallelse för det. Benmärgsprovet tar allt emellan 2 och 6 veckor innan svaret kommer. Vi får helt enkelt hålla oss hemomkring innan det här är utrett. Vi kom dit lite tidigt och tog en lunchfika i cafeterian, det gör vi inte om, inte värt priset, varken mackorna eller kaffet, särskilt inte kaffet.



Jag var iväg till Haralds syster Karin som ska sälja sin cykel. Jag provcyklade, en jättefin cykel med lågt insteg, men nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska ha en elcykel så småningom eller inte. Isåfall är det inte någon idé med någon ny vanlig cykel, jag har ju en cykel som fungerar så länge.  Jag får fundera ett tag, det handlar ju egentligen om jag tycker det är värt så mycket pengar.

1 kommentar: