Translate

torsdag 2 mars 2017

Challenge YOUrself

I söndags när jag var på scrapträff gjorde jag ju två layouter och nu kommer den andra. Den är till Challenge YOUrself och deras februariutmaning som sträcker sig ända till 4 mars. Där gäller att använda färgen röd, inte helt lätt för mig och att stämpla något.



Jag har som vanligt använt vit CS med lite mist "kladdat" på. Mönsterpapper från Jillibeans Chit Chat Chowder, jag gillar dom mer och mer. På träffen lärde jag mig att jag kan använda dom där gamla diesen till "tången" som jag använde en gång i tiden. Jag har inte så många gamla dies men jag har iallafall plockat fram dom för att testa. På träffen fanns tillgångar att använda och jag stansade ut bokstäver till titeln med sådana äldre dies. Foto på mig själv som det ska vara, från Ale Stenar på sydkusten i somras.

9 kommentarer:

  1. Superhärlig tolkning !!! ❤ Ja dom pappren ÄR ju såå fina!!! Och absolut !! visst kan du använda dina dies till tången!!! Förlåt att jag glömt säga det. Skäms på mig!!! En härligt layout som dag och du har verkligen fått det röda att btilliera!!! Så fin!!! Kram 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Anna! Det kunde jag ju tänkt ut själv, inget ansvar på dig där haha! Jag har inte så många ändå och framförallt inga särskilt fina, men ett alfabet iallafall. Kram

      Radera
  2. Oh Christel! Your layout is absolutely fabulous! I love the photo with YOU in it! And your design and take on our challenge is amazing. Thank you so much for joining us at Challenge YOUrself this month! YAY!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Thanks Sharon, you make me so happy!

      Radera
  3. Christel love your layout it is fresh and fun. Thanks for playing along with us at Challenge YOUrself

    SvaraRadera
  4. What a gorgeous layout! Love your theme. Thank you for joining us at Challenge YOUrself.

    SvaraRadera
  5. Snygg layout Christel! Gillar din design!!! Tack för att du delar med dig till oss på Challenge YOUrself! Kram Åsa

    SvaraRadera
  6. Beautiful, great colors and design! Thanks for joining us at Challenge Yourself this month!

    SvaraRadera
  7. Great layout and take on the challenge! Thanks for playing along with us at the Challenge YOUrself Blog!!

    SvaraRadera