måndag 17 april 2017

Annandagen

Sista helgdagen denna påsk, så fort dagarna försvinner. För min del kvittar det ju, det är inte så stor skillnad. Idag startade jag med Friskis&Svettis och ett cirkelgympass. Jag fortsatte till Outletområdet och shoppade några saker.Jag cyklade in till sonen Joel för att lämna ett usbminne, men jag träffade bara Nisse.

Senare på eftermiddagen var vi bjudna till Haralds syster Karin och Dan på middag tillsammans med bor Lasse med fru Helén och syster Inger med make Peter.


Lita goda aptitretare före middagen.


VärdparetVi blev bjudna på jättegod mat, en riktig sommarmåltid med kalkonskivor, potatis och två makalöst goda såser samt sallad.


Till efterrätt en underbart god påsktårta med en mandelkaka, grädde och persikor.
En trevlig eftermiddag/kväll tillsammans som alltid, tusen tack. En bra avslutning på denna påskhelg, nu hoppas jag på våren!

2 kommentarer:

  1. Heja heja dig som åker på gympa !! Jag bara äter godis ... Härlig eftermiddag och kväll för er med en massa gott!! Ja då nu kommer våren , iallafall hos er 💛 KRAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men du behöver inte gympa, barnen håller dig igång, det är iallafall vad jag tror! Ingen vår i sikte här inte.... Kram

      Radera