Translate

måndag 3 april 2017

Shoppingtur

Jag tycker det börjar bli tätt mellan de där shoppingturerna, men det är en del som behövs nu på vårkanten. Idag var den egentliga anledningen att vi var tvungna att köpa ett lock till oljetanken i husbilen. Vi kunde inte köra utan ett sådant lock och då fick det bli Ford i Helsingborg. Jag följde med för att titta på, håll i er, en skrivare.


Oljelocket var snabbt fixat sedan kollade vi på stolar till husbilen, men vi hittade inget.


Också var det där med skrivare, först Elgiganten, men där hamnade vi bland kamerorna och jag fick mig en tankeställare. Därefter MediaMarkt och där fick vi också en föreläsning. Den skrivaren vi har, en ganska ny Canon är den bästa fotoutskrivaren på marknaden med det blir dyra foton. Och vad hjälper det när just vår inte skriver ut bra foton. Handhavandefel antagligen. Nu hade jag fått för mig att jag skulle ha en sån där liten där man bara skriver ut foton och som jag t o m kan ha med mig i husbilen. Sedan blev vi visade en annan skrivare, en Epson som är mycket enklare och billigare med fotoutskrifterna än den vi har. Suck säger jag bara. Allt detta tål att funderas på. Förutom oljelocket kom vi hem med en ny skurspann haha!

Senare på eftermiddagen tog jag emot barnbarnsbarnen Alva och Alice  en stund medan föräldrarna skulle på utvecklingssamtal (heter det så?) på deras tösernas förskola.


Det var som vanligt glass som gällde, nu har de börjat välja den vita till min glädje haha.Sedan fick jag underhållning med hjälp av Lollo och Bernie.


Åh, det var så roligt! Dom är helt underbara dessa töser.Jag fick fotografera Hannas mage, jag behöver ju foto till den nya bebisens scrappärm. Spännande är det.

6 kommentarer:

 1. Tack för fina bilder och köp nu dig en bra lättanvänd skrivare!!

  SvaraRadera
 2. Jag har glömt att prata med dig om hur jag skriver ut. Jag importerar bilderna i Word och kan då bestämma exakt storlek. Där kan man också göra mindre retuscheringar. Mina bilder blir alltid bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är precis så som jag alltid har gjort, sedan retar mig Macs version Pages men det är en annan historia. Men det är färgerna i fotot som blir helt fel. Kram

   Radera
 3. En härlig dag med mycket att fundera på!!! Jag tycker det birde gå få ordning på dun skrivare du har men sen kan det ju iallafall vara praktiskt med en sån liten portabel ssk. Men min HP skrivare fick ju spunk och skrev ut totalt galet med färgerna trots alla försök med kallibrering av färger osv . Det var då jag köpte min Canon som jag tycker är enkel och bra men jag använder säkert inte alla funktioner som finns...
  Ååååhhhh vilken underbar mage!!! ❤❤❤
  Och härliga töserna!!! Kram kram 💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det tycker jag också, Harald säger prova det och prova det och plötsligt är ju färgpatronerna slut igen och 1000 kr har flugit bort. Och jag fixar inte att sätta mig in i alla dessa funktioner, jag vill liksom bara trycka och skriva ut, men då kommer det en massa olika saker upp på den pyttelilla skärmen på skrivaren och jag får spel. Ja då är det mycket mysigare med Alva och Alice och jag glömmer för ett ögonblick denna tekniken! Kram

   Radera