måndag 24 april 2017

Veckans Skiss och Falukorv

Det eländiga vädret fortsätter och imorse regnade det dessutom. Jag cyklade iväg till Friskis & Svettis, alldeles lagom sysselsättning idag. När jag cyklade hem var det nästan snöblandat regn. Jag gjorde en layout till Veckans Skiss, sista dag att tolka. Det är scrapvännen Carina som ritat skissen denna vecka.


Jag vände på skissen ett halvt varv.


Blå CS också fick jag börja använda de fina sakerna jag fick av min vän Anna, så roligt, tack igen. Foto på barnbarnet Wille när han spelade i kyrkan på skolavslutningen i julas.

Annars har det blivit en vilodag idag, behövdes efter den intensiva helgen. Jag gjorde en lustig middag, den blev väl sådär, jag hade inte riktigt de rätta ingredienserna så jag ändrade lite på receptet. Jag tror det blir riktigt gott om man har rätt saker.
Detta var alltså allt från mig idag!3 kommentarer:

 1. Tack för din fina tolkning av min skiss! Kul att det blev en blå bakgrund även för dig. Så glad att du fortsätter att tolka våra skisser! Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina, fin skiss! Kram

   Radera
 2. Läckert med den härligt blåa bakgrunden som passar fotot sååå BRA!! 💙 Härligt att du gillar det jag skickade, blev riktigt bra här!! Här har det vräkt ner en massa snö! Vaknade till ca 2dm i morse!! Tack och lov hade vi vinterdäcken på sen fjällresan. Nåja!! Tusen tusen tack för att du hänger med oss och skapar !! Gör mig så glad!! Kram 💙💙💙

  SvaraRadera