Translate

onsdag 19 april 2017

Philadelphiabullar

Jag har bakat efter ett nytt recept idag, Philadelphiabullar med citronsmak. Jag är väldigt glad för citron i både kakor, tårtor och mat och detta receptet verkade spännande.


Degen i långpanna också petar man i fyllningen och skär i bitar. Dom är jättegoda, precis så goda som jag förväntade mig.

Eftersom det ändå var köksverksamhet passade jag på att göra mer musli till mig så jag har när vi börjar köra med husbilen. Det receptet har jag lagt här tidigare.


Annars startade jag dagen idag med att städa omklädningsrummen hos KDFF i Lerberget. Först fick jag jaga nyckeln så det blev lite extra cykling.


Här hos Räddningstjänsten 
stod jag en stund och väntade och tittade på när någon tränade att backa med släp.


Sedan väntade jag vid busshållplatsen och se där kommer han som har nyckeln!!!


Jag fick städat iallafall, hade tänkt fortsätta med en promenad, men det fick vara, jag ville bara hem efter det.


Det är fortfarande iskallt i vinden, soligt och fint annars. Jag tog en fika på balkongen istället, det är inte dumt.

7 kommentarer:

 1. Vad goda bullarna ser ut. Har gjort på samma sätt fast tryckte ner mandelmassa och halvor av jordgubbar. Också gott 😀 Vi har fått precis som ni, soligt men kalla, brrrr, vindar. Blåsigt dessutom så vi tar tidiga korta distanser när vi ger oss ut. På eftermiddagen kan det bli hur som helst.... antingen MYCKET mer blåst eller kanske något mindre... Du vet ju hur det kan vara 😉 Vi chansar inte! Vi har ju ingen brådska 😀 Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja vi håller koll på er, ni seglar på bra tycker vi. Missa inte Calanquerna eller hur det stavas, vid Cassis. Första gången vi var där låg vi på svaj inne i dom, då var det fint väder, andra gången låg vi i Cassis och körde bara in och tittade. Det är fantastiskt fint. Men jag vet hur det, man vill bara framåt. Hoppas ni får bättre väder snart! Kram

   Radera
 2. Det receptet har jag kört ut, men får se när jag bakar det. Ser enkelt och gott ut. Ha det gott framöver. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja dom blev jättegoda och som sagt, lätta att göra! Kram

   Radera
 3. Ser supermumsigt ut!!! Och du är så duktig som städar på!!! Heja! Heja!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja jag ger mig inte så lätt haha! Kram

   Radera