Translate

tisdag 25 april 2017

Cykeltur

Idag var det åtminstone sol på morgonen och såg riktigt fint ut. Jag bestämde mig för att cykla till Krapperup och min syster Anita hängde med mig. När vi sågs med cyklarna skickade hon upp mig igen för att hämta mössa och vantar. Dessa hade jag ju redan packat undan, men jag var väldigt glad över att jag hämtade dom, för fy attan vad kallt det var i vinden. Vi hade halvt motvind ut och rejält tröttande.När vi kommit fram ställde vi cyklarna och promenerade i parken. Det blev skönare utan vind och helt underbart.Blommorna börjar visa sig och träden börjar slå ut.Krapperups slott.Ett enormt magnoliaträd.Kastanjen slår snart ut.
Vackra bokstammar.Vi omges av vitsippor.


Det finns massor av olika sorters rhododendron och de slår ut lite olika.


Massor av ramslök.

Vi cyklade hem och fick de kalla vindarna igen. Jag var rejält trött, men så fint det var i Krapperupsparken och roligt att vara ute med Anita.

Under tiden var maken Harald på sjukhuset i Ängelholm för återbesök med händerna. De är bättre, men inte bra och fortfarande svullna. Läkaren tyckte dock att han skulle avvakta den där cellgiftsmedicinen eftersom han trodde att även detta skulle bli bättre med den. Det är ju skönt om han slipper operera. Därefter var han iväg med husbilen hos sonen Joel och fick gjort en extra skiva vid pentryt. Det blev så bra och snyggt och så skönt att ha något mer att ställa på inte minst disken för torkning. Tack Joel!6 kommentarer:

 1. Alltså !!! Jag dööör!!! Så mycket vackra foton!!! Det ser nästan overkligt ut!!! 💚 Och nu har jag officiellt bestämt att ni har VÅR!! Iallafall om du jämför med oss , vi hade full vinter igen i morse med ca 2-3 dm blötsnö och den ligger kvar än.
  Suck!! Men men snart hoppas jag det vänder 😊 Bra det blev med bänken i Bosse!!
  Kram 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det är nog vår iallafall, ibland glömmer jag att det kan vara nyckfullt, men i lä för vinden är det jätteskönt. Stackars er, fint med snö, men inte nu! Kram

   Radera
 2. Jättehärliga bilder från fina Krapperup. Händig son som gjort fin avlastningshylla. En perfekt dag för dig tycks det som förutom blåsten. Snart blir det varmare.Blir så glad när jag ser att du och Anita träffas både som här ute och cyklar och när ni tar en fika ihop. Kramar tills jag hör av dig här igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Ja det är så fint där och idag har det ju varit härligt väder, det tar sig! Kram

   Radera
 3. Åh, vilka fina bilder! Nu börjar jag längta hem när jag ser hur fint det är i naturen! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men det är kallt Ewa så njut du där du är! Kram

   Radera