fredag 21 april 2017

Shopping

Det sägs att man blir lycklig av shopping, det blir inte jag. Det kanske beror på tillfälle och sällskap jag vet inte. Men en sak vet jag, det är inte kul att prova kläder när man gått upp en massa i vikt! Idag åkte jag själv till Väla för att försöka köpa mig något nytt till alla sommarkalas.


Jaha, det är alltså här den är!


Jag dras alltid till organisation och papper, men bara titta....


Jag var själv här idag och passade på att köpa en frozen yoghurt, det är såå gott! Ingen skärpa i fotot, men ville göra lite reklam för det ändå. Man väljer själv yoghurt, smak eller inte och sedan mellan massor av olika tillbehör.


Jag var inne i nästan alla klädbutiker, hade först tänkt mig en klänning, men tänkte sedan om och tänkte att jag har mer användning för ett par byxor och blus i någon form.


Ett av många provrum, det är tröttande. Efter det var det skor som jag provade en hel massa. Vad hade jag då med mig hem? Ett par vita byxor!!!! Alltid något att börja på haha. Efter det hämtade jag våra beställda stolar till husbilen som fanns på Berga industriområde.


När jag kommit hem fick vi kärt besök. Barnbarnsbarnen Alva och Alice ville åka buss till oss tillsammans med mamma Hanna. Det blev lek, fika och glass. Det är så roligt när dom kommer.Jonathan som tagit bilen till jobbet hämtade dom när han slutat.

Jag hade tid för klippning och cyklade dit, kom fel tid, jag är inte virrig haha, men frissan var snäll och tog mig ändå, fick bara vänta lite. Jag cyklade vidare hem till fotovännen Torsten som hjälpte mig med att skriva ut två fotoförstoringar. Nu blev jag ändå sugen på att vara med på nästa tävling i Fotoklubben och måste lämna in imorgon.

Jag har inte varit ute så mycket på Konstrundan denna påsken, men så var det några här i stan som jag ville titta på. Först en keramiker, Yayoi Kiyota Malm som gör lite udda keramik, jättefina i härliga färger och former.


Därefter en textilkonstnär, Kiwa Saito som är helt enorm, hon gör härliga mönster och broderar med små små stygn olika saker. Jag tyckte mycket om hennes saker.


Vackra väskor, kökshandukar i linne och wettexdurkar


Jag ville inte gå runt och fota allt tyvärr, men det var så mycket intressant.


Jag önskar er en fin helg, ni som bor i Kullabygden så är det Konstrunda även under helgen.

6 kommentarer:

 1. Förstår din känsla, gillar inte heller att handla kläder längre.... här börjar allt bli försmått 😕 så jag lär bli tvungen snart....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hua, ja så blir det på något konstigt sätt...

   Radera
 2. Håller med!!! Mycket roligare att köpa scrap!! 😍 MEN du har ju en jättefin prickig klänning sen i vintras!!! Den med ett par gula eller gröna skor eller strumpbyxor blir ju vårigt och snyggt!!!! Men du vill kanske ha något nytt?
  Underbara kreationer dom skapat, läckra färger och former!! Så mysigt med finbesök!!!
  Stor KRAAAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det absolut! Ja den klänningen är fin, men känns lite vintrig för mig, men du har rätt kanske skulle bli annorlunda med skor i färg, bra tips! Kram

   Radera
 3. Gillar inte heller att köpa kläder, men ibland är man bara tvungen och då är det inte kul. Köpte du hem flera paket av glassarna förra helgen? Hade ju på extrapris för bara 19:- paketet. Jag köpte 3 paket för de går ju åt rätt fort. Ha en fortsatt skön helg. Nu skall vi gå bort och äta gott och spela lite kort. Kramar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Neej, det missade jag och nu är dom slut i vår frys! Hoppas ni har en trevlig kväll! Kram

   Radera