Translate

torsdag 20 april 2017

CASology

Jag håller på med lite kort nu, men det är trögt och det mesta går inte min väg. Iallafall, ett kort till CASology som jag inte alls är nöjd med, lösningen på temat är väl ok, men jag skulle jobbat mycket mer med det. Ibland tycker jag det är svårt med dessa CAS kort, men behöver så väl öva på det.
Det är inte mycket att säga om detta, mer än att det inte var så bra bakgrund här haha. Jag tänkte det kunde vara fint med böcker också ser jag nu titlarna.........


Jag har gjort ett kort till mitt barnbarnsbarn och till hans namngivningsdag den 20 maj. Jo, namngivning ska det vara, inte dop, varför vet jag faktiskt inte riktigt. Det randiga pappret är ett testpapper när jag höll på med min skrivare. Fotot är mamma Annas, det har jag tagit från hennes blogg.

4 kommentarer:

 1. Två jättefina kort!!! Nu är du alldeles för kritisk mot dig själv!! Du är jättebra på CAS!!! Och allt annat också. Du inspirerar alltid!!! Stor KRAAM 💚💚💚

  SvaraRadera
  Svar
  1. Taack, du lyfter mig alltid även om jag vet att du "bara" är snäll haha! Kram

   Radera
 2. Adorable - I love the touches of gold on the cake plate! Thanks for playing along with us at CASology this week!

  SvaraRadera
 3. So pretty, Christel! I love those tiny blooms on the cake along with the little butterflies! Lovely choice of colours too! So glad you could join us at CASology this week!

  SvaraRadera