Translate

onsdag 5 april 2017

Onsdag

Nu måste jag först erkänna en sak, jag tror att jag fått ordning på skrivare och foto. Först kameran, jag har tagit bort polaroidfiltret som jag haft på mitt vanliga objektiv, det som jag använder när jag fotar människor och det är ju de bilderna som jag skriver ut. Bilderna blir bättre, det ska man ju egentligen bara ha ute i solljus och jag har ingen aning om varför jag glömt det. Sedan tittade jag över mina fotopapper och det var ju en salig röra och jag märkte att en del fotopapper var mycket gråare än andra, en del var det fingeravtryck på och jag har alltså inte skött det särskilt bra. Nu när jag skrev ut bilder som jag tagit utan filtret och använde helvita fotopapper direkt från förpackningen så blev det riktigt bra. Skäms lite gör jag...... och hoppas det blir bättre. Allt blir bara för mycket för mig nuförtiden.
Efter dessa vedermödor (+deklaration) tog jag en promenad för att försöka andas djupt. Det var iskallt, mulet och mycket vind idag och jag frös i min tunna jacka.Nu blommar även påskliljorna på ängarna.


Och camparna har kommit på plats, iallafall rätt många och det jobbades med staketer, trätrall och allt möjligt.


Jag vände upp i skogen och det blev lite varmare. Och där hittade jag vitsippor! Så glad jag blev.  Vilken glädje det ger varje år, jag tröttnar aldrig på vårblommorna.Jag var ute tidigt idag och de hade inte riktigt öppnat sig, det gjorde dom säkert uppåt dagen.Sedan mötte jag några andra som gladde mig lika mycket. Barnbarnsbarnen Alva och Alice var på skogsutflykt med förskolan. Så roligt.


Vi packade ner en massa till i husbilen och därefter skötte jag tvättstugan. En liten tur blir det iallafall imorgon, Bosse ska besiktigas i Helsingborg.


Jag får avsluta med denna bilden som vännen Marie skickade mig, helt galet, när ska jag sluta vara så barnslig? Det var inte jag som hittade på det, Anders, som seglade med oss mellan Gran Canaria och Kap Verdeöarna påstod att vi brutit arm då, vilket jag inte alls kommer ihåg. Jag kämpade och vann, men är helt säker på att han lät mig vinna!

6 kommentarer:

 1. JAAAAA!!! Vad härligt att du fått ordning på grejerna!!! Det är väl så lätt hänt att man bara kör på med grejerna av bara farten. Det var väl härligt att det var så enkelt att lösa till slut, nu sparade du en massa pengar!! <3 Kram :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nu hoppas jag det håller i sig, finns säkert något jag glömmer.... kram

   Radera
 2. Haha, du kan bara inte låta blir att tävla😜

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du känner mig nog bättre än jag gör själv.... kram

   Radera
 3. Åhhh vitsippor! Jag har fortfarande inte sett dem i år. Kram

  SvaraRadera