Translate

tisdag 18 april 2017

Kallt

Kylan håller i sig och Bosse husbil får stå och vänta. Det gör inget för vi hade ändå inte kunnat köra, vi har får många olika åtagande just nu. En sak som vi missat är att plötsligt upptäckte Harald att allt vårt vatten i bilen tömts ut. Antagligen för att det varit minusgrader och då tror Harald att något löser ut för att inte frysa. Vi får tanka om färskvatten när det blivit lite mildare och hoppas på det bästa. Imorse gick jag iväg på en promenad, solen sken men så kallt.


Efter ett år så måste de nya soldäcken bytas ut, mycket konstigheter. Lågvatten när jag började min promenad, men under tiden hade vattnet kommit in igen.
Det är många konstiga saker att hitta på stranden.


Seglarvänner Maj-Lis och Lennart på väg till Gilleleje idag.


Rishögen till Valborgsbålet fortsätter växa.


Jag vek upp till skogen för att få det lite varmare, men gick ner till havet igen efter ett tag i skogen. Jag tyckte plötsligt det var väldans tråkigt och tappade inspirationen.


Liljekonvaljerna är på gång.


Vitsipporna är många nu.Campingplatsen börjar fyllas ordentligt nu.Det här grå huset på Lerbergsvägen har jag alltid gillat.


Strandskatorna var lite färre idag, men här höll några till.


En tussilago.


Det blommar för fullt på husmurarna, känns nästan lite konstigt när de plötsligt dyker upp och när det är så kallt.


Även muren som vi byggde utanför vårt gamla hus har blommande växter. Idag såg jag på Facebook att det är 5 år sedan vi flyttade tillbaka till Höganäs. Det är ett av de bästa besluten jag och Harald har tagit i vårt gemensamma liv. Jag är fortfarande så glad över det.

2 kommentarer:

  1. Ååhh!!! Så vackert!!! Ni har massor med vår mot vad vi har iallafall 😍 KRAAAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja jag kan tänka mig det, det brukar ju vara så iallafall, i år är jag inte säker haha.... kram

      Radera