onsdag 12 april 2017

Jobb

Ja eller vad jag ska kalla det, städat hos dottern idag. Hon har påsklov, men hade lite olika tider att passa så det passade bra för mig att städa ändå. När Mia kom tillbaka hade hon med sig nybakat bröd och det blev en fika ihop. Jag var precis klar med städningen så det var perfekt, synd att det inte är så varje gång, med fika alltså.

Mia har haft en jobbig hälsporre många månader nu och fått behandling på olika sätt utan resultat. Idag hos sjukgymnasten fick hon köpa kryckor, måste sluta promenera och inte stå för mycket. Hur gör man undrar hon? Min gamla bortglömda yrkesroll fick dammas av lite haha! Fast jag är verkligen avdankad....Senare fixade jag påskpåsar till barnen till fredagens påskfest.


Harald gjorde middag idag igen och han hade lagt dit små kvisttomater, idag blev det ++++. Fast det är alltid gott det han gör. Fylld falukorv med mozzarella, ajvar och senap, det är smask.


Jag påskpyntar väldigt lite, lite vårblommor är fullt tillräckligt, men mors gamla tupp kommer fram.
Imorgon är det skärtorsdag och jag vill önska alla mina följare här en riktigt 
GLAD PÅSK!

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack, ha en fin påskhelg du också, såg att det inte blir någon körning, kram

   Radera
 2. Mysigt med en gofika efter jobbet <3 Trist med Mias hälsporre, hoppas det ger sig nu då. Vilka fina påsar du gjort, du är så duktig. Måste leta fram och se om jag hittar ungarnas påskägg...hmmm... Jag påskpyntar inte heller så mycket, typ som du :)Glad Påsk på er!! <3 Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja jag tycker det är lite kul med påsar istället, jag höll nästan på att glömma bort det, men så frågade Anna, mitt 23-åriga barnbarn (nybliven mamma) om hon fick påskägg haha! Det får hon inte. Här blev jag avbruten mitt i av ett telefonsamtal från dig, kul! Kram

   Radera
 3. Tack detsamma till er🐣 Vi stretar på! Sen vi lämnade Rom har vi tagit en etapp varje dag. Varit i förvånansvärt billiga marinor och förvånansvärt dyra.... Nu ligger vi i Savona, ca 20 distans efter Genua. Har tagit en vilodag för här är det inte så dyrt, ha ha! Ha en skön påsk! Hälsa maken och kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja vi följer er på shiptrack så vi har koll haha! Så roligt att det går bra för er. Vi tänkte att ni seglar väl till Elba, vår favoritö, men det gjorde ni inte och nu har ni väl passerat. Men ni får ju mycket fint ändå. Skönt med en vilodag, njut och segla lugnt. Kramar till dig och Peter.

   Radera
 4. Glad påsk till er!! (Vi sågs som hastigast på Autocamp Rozac i Trogir i höstas)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att höra från er, synd att vi inte hann träffas mer! Har ni börjat köra eller har ni varit iväg någonstans i vinter?

   Radera
  2. Vi kom hem i november . Vi var ute för första gången i år förra helgen då vi och ett barnbarn var vid Hornborgasjön och tittade på tranorna. Blir lite kortare turer under vår och sommar och till hösten en lite längre. Frankrikes västkust och norra Spanien hade vi tänkt. Kan inte vara ute för länge för då längtar jag hem��. Jag finns på instagram som snackeberget om du vill följa��

   Radera
  3. Roligt att höra, följer nu, tack

   Radera