fredag 28 april 2017

Handlat, packat och teater

En regnig dag och ingen som bor i min trakt har kunnat missa det, var är våren? undrar jag för femtioelfte gången.


Fast det är ju vår, på Mias fina gård finns flera st sådana här underbara träd.

Vi tog bilen och körde för att handla, det hör verkligen inte till vanligheterna. Hos oss handlar nästan alltid Harald och det är nog bra visade det sig, det blev alldeles för dyrt idag haha. Men, vi handlade till en veckas färd med Bosse och det är så svårt att planera. Jag får svårare och svårare för att tänka efter och packa, det gäller både maten, men framförallt kläder. Jag blir galen på det. Ett litet besök kom det på eftermiddagen.


Barnbarnsbarnen Alva och Alice kom med mamma Hanna och det blev lite lek och bus


och en liten lässtund. Det var mysigt.Ikväll var vi på teater på Arenan i Helsingborg. Det är första gången jag besökte den, snygg utanpå, men väldigt stor, ödslig och opersonlig inne. Ingen trivsam atmosfär precis, men det ska det kanske inte vara heller.


Vi visste inte riktigt var vi skulle ta vägen haha. Stadsteatern är mycket trevligare.Vi såg en musical Peller Erövraren, fantastisk musik och sång. Det kändes lite nostalgiskt, jag kände mig förflyttad till Tältprojektet på 70-talet. Det är ju dock viktig historia, många ungdomar har inte aning om hur allt har varit. Vi var väldigt nöjda och timmarna bara försvann. Vi hade fått biljetterna av dotter Mia så tack igen! Det var genrepet vi såg, men det märks ingen skillnad.


I pausen kollade vi runt lite och blev utkörda från restaurangen.


Imorgon åker vi ut med Bosse under en knapp vecka, turen skall gå till Blekinge, det ska bli roligt. Jag försöker uppdatera här. Ha en trevlig Valborgshelg alla som tittar in här!

1 kommentar:

  1. Trevlig Valborgshelg till er! Önskar er en härlig vecka och hoppas ni får sol dit ni ställer färden. Kramar.

    SvaraRadera