torsdag 20 april 2017

Olustig

Jag känner mig så olustig, är det våren kanske? Fast det kan det väl inte vara, snarare saknaden av våren. Trött, omotiverad och gnällig, det är jag det. Jag gick en promenad, försökte verkligen hitta glädjen.


Arbetet med att ställa iordning badstranden har börjat, det har jag väntat på.Bytet av trädäcket går framåt.


Den nya bryggan i hamnen är nästan klar. Så är det slut på rapporteringen.


Jag tänkte gå invallningen, men vände, det var en iskall motvind och det kändes bara för mycket.Jag gick upp i de gamla villakvarteren i Hultabo istället.


Träden blommar iallafall.


Jag sneddade genom innergården i Stadshuset, här jobbade jag på 70-talet.

När jag kom hem fick jag post från min goa vän Anna och det gjorde mig så glad. Jag fick en massa härliga utstansade grejor. Så snällt av henne, tack, tack, tack. Hon har skaffat sig en stansmaskin , åh vad jag skulle vilja ha. Men, så vet jag ju att jag skulle bli helt galen när jag inte fattar. Också är den dyr, "det har du ju snart sparat in" sa Harald och började googla på den, hhmmm.


Jag har inte kommit tillrätta med det där viruset som ställer till det i näsa och öron och hade tid igen på vårdcentralen. Jag blir inte av med alla sår i näsan och har så ont av det. Samma läkare som sist, han är rätt lustig, han hittar på olika saker varje gång känns det som. Idag skulle jag ha en annan kudde, ingen dunkudde utan en med microfiber. Jag är kinkig med min kudde och kan inte sova på för tjock kudde, men jag gick direkt till Jysk och köpte en ny. Jag hoppas kunna sova inatt. Jag fick också hämta ut cortisonspray till näsan. Om jag nu ska fortsätta med hälsoproblemen så var Harald på hudkliniken i Helsingborg idag. Han ska få cellgiftsmedicin för sin psoriasis nu och det innebär en massa provtagningar. Plötsligt känns ju vår planering med husbilen lite osäker. Ikväll var jag på Fotoklubbens medlemsmöte, det är alltid trevligt och trivsamt. Jag är inte med på tävlingarna just nu, men varje gång jag är där och vi har redovisning blir jag sugen på att vara med igen. Jag vet inte vad det är för fel på mig haha!

2 kommentarer:

  1. Glad att det lilla jag skickade kunde ge en gnutta glädje❤️ Så trist att det inte ger med sig det där viruset!! Hoppas den nya kudden och nässprayen gör nytta. Och så lite cellgifter på det för Harald , hej å hå!! Men nu så får det vända. Ja du det är nog spänningen som triggar att vi vill vara med och utmanas, se hur och vad vi kan klara liksom?! Ha en bra dag nu min vän!! KRAM 💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det gav ingen gnutta utan stor glädje, du kunde inte pricka in det bättre! Det ska bli så roligt att använda de där fina. Visst är det så Anna, vi är lika du och jag..... Kram

      Radera