söndag 30 april 2017

Järnavik Blekinge

Så blev det äntligen en tur med husbilen Bosse. Vi styrde mot Blekinge i ett grått och kallt väder, men inte ens det kunde sänka humöret. Det är en speciell känsla att åka iväg. Vi stannade för en fika när vi kommit in i Blekinge, vid Pukavik.

Vi skulle sammanstråla med vännerna Bitte och Tommy på Järnaviks camping och de var redan på plats när vi kom. Lite pyssel med att komma på plats och våra nyköpta saker kom ut.


Riktigt campingliv haha.


Vi blev bjudna på kaffe i grannbilen och en massa prat om allt vad som hänt på sista tiden. Vi tog en promenad tillsammans och det var uppehåll med regnet just då.


I väntan på Valborgsbålet.Det är vackert här i Blekinge.Visst är dom söta?Tillbaka i bilen började det fullständigt ösa ner, det gjorde inte så mycket, det blev mat på gång.Jag gjorde tacokyckling, så bra det gick. Lite svårt alltid innan jag hittar rutiner, var har jag det och framförallt var ska jag ha det.


Vi drack en kroatisk öl till maten. Vi är inga flitiga öldrickare och har kvar de vi köpte i höstas. Jag fick också inviga extraskivan som sonen gjort till oss. Den är jag riktigt glad för, så mycket lättare.


Efter detta gick vi över till Bitte och Tommy för att återuppta kortspelet som vi hade när vi var i Kroatien tillsammans. Det är så roligt.Det krävs lite extra energi haha, fast Tommys GT hade nog räckt!


Diskuterar dom månne strategi?Vi hade problem med att komma ihåg, både vem som skulle ge ut korten, vem som vann och vem som förlorade. Det spelet fungerar så att den som förlorar ska ge sitt bästa kort till vinnaren och vinnaren sitt sämsta kort till förloraren i nästa spel. Därav hattarna, jag har förlorarhatten på mig och Tommy har vinnarhatten. Så var det för det mesta!


Tack för en trevlig dag och kväll.

Glad Valborg!

8 kommentarer:

 1. Hoppas ni får finare väder idag, kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sammantaget blev det ändå väldigt bra! Kram

   Radera
 2. Vi hade toppenväder igår, hoppas ni också får det idag. Ni fick i alla fall en lyckad Valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste gå in och titta hos dig var ni höll till! Kram

   Radera
 3. Jag är född i Blekinge, Karlskrona!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det visst jag inte, jag trodde Ystad! Kram

   Radera