Translate

lördag 25 maj 2019

Citrus Twist Kits: Sunday Sketch

Igår hade jag lite tid vid scrapbordet och då hände det en del, två layouter, varav jag visar en idag, två kort, varav ett är ett beställningskort. Beställningskort som jag gör visar jag inte förrän jag vet att deras mottagare fått det.


Jag tolkade Citrus Twist Kits söndagsskiss, de har alltid så fina lockande skisser. Just nu är jag sur över att jag fortfarande inte fått mitt majkit därifrån. Det är inte deras fel på något sätt, kitet har fastnat i tullen och jag har betalt in ytterligare 110 kr i tullavgift för att få det. Det och den svenska kronans värde gör tyvärr inte kitet alls prisvärt för mig. Jag betalde in tullen direkt när jag fick brevet, men jag har fortfarande inte fått kitet. Det är inte kul och jag överväger igen om jag måste avbeställa, provar en månad till och ser vad som händer.


Iallafall har jag gjort denna layouten med mina tidigare kit därifrån.  Underbara foton av barnbarnbarnet Mathèo och hans kompis Minelle när de dansar efter Hasse Andersson.

2 kommentarer:

  1. Ja det är så trist med detta, hoppas det inte fortsätter fastna i tullen🤞 För du skapar så mycket fantastiskt av dom och det kommer jag och CTK att sakna isf💚 En så härlig tolkning du har gjort även denna gång. Glädje!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, tack, ja jag kommer ju att sakna dem, men måste tänka lite ekonomiskt också. Jag gör ett försök till nu, kram

      Radera