Translate

måndag 20 maj 2019

Städ- och Tvättdag

Jag stapplade upp idag med min kassa kropp, så ont överallt just nu, men jag vet att det kommer i perioder. Jag har fortfarande ont i käken, jag försökte trappa ner medicinen, men jag blev sämre och från idag tar jag maxdos igen. Jag satte igång tvätten och började städa vår lägenhet, så behövligt. Mellan två tvättar tog jag en promenad, jag bara måste gå och röra på mig ordentligt även om städningen gör sitt.


Vår lilla park i Höganäs, Siöcronaparken är vacker nu, det är väldigt grönt.


De stora rabatterna är helt täckta med olika blommor och marktäckande växter.




Akvaleja, den blomman tycker jag om, jag hade många olika i vår trädgård vi hade en gång.



Jag gick vidare till det nya bostadsområdet i Siöcronaområdet, jag har inte gått där på länge. Det byggs jättemycket där.




Jag tycker om det området, känns finare än gamla Folkparken och idrottsplatsen, det är så mycket grönt överallt och de vita huslängorna är fina.



Mitt i området ligger en stor nybyggd förskola med fina lekplatser.



Jag hälsade på vännerna Ingrid och Jan lite snabbt, hämtade tallrikar som jag beställt av Ingrid och pratade en liten stund.



Sex stycken fina små tallrikar att kunna servera små förrätter eller dylikt på. Jag är så glad för dem.

Efter promenaden tog jag en fika på balkongen och somnade! Vaknade av att det ringde i telefonen! Fasen vad trött jag är, jag tror det är den där epilepsimedicinen som jag äter. Harald ringde och ville bli hämtad i Örkelljunga, det visade sig att hela solcellen var kass och de måste byta allt, solcell och alla kablar, det hade gått in vatten, herregud. Det hann de inte göra under dagen så vi fick lämna Boris där och de hade inte någon lånebil inne. Jag avskyr att köra, men jag fick ju göra det. Vi kom hem igen och jag kunde fortsätta med städningen och tvätten.



2 kommentarer:

  1. Så vackra omgivningar! Och mycket fina tallrikar, perfekt för det du tänker dom till ju! Bra att dom hittade felet på solcellen iaf👍🏻 Bra där att du körde ändå, heja!!! Kram💚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, växtligheten står som allra vackrast nu, för varje år upplever jag det ännu starkare. Ja nu hoppas jag att allt ska fungera på bilen i sommar, men en vet aldrig! Kram

      Radera