Translate

onsdag 1 maj 2019

Hemma igen

Vi är hemkomna igen och skall iallafall vara hemma över helgen. Innan vi körde hemåt var vi och hälsade på en gammal vän Anita och hennes man Leif. Det bor i en underbar liten gård utanför Blentarp och har en helt fantastisk trädgård. Det var flera år sedan vi träffades, alldeles för länge och ändå känns det som igår när vi börjar prata. Först hittade vi inte dit, vi hade glömt hur det exakt såg ut och var inte riktigt beredd på att det var en så liten väg.



Först gick jag och Anita en runda i deras trädgård, den är över 10.000 m2 och helt fantastiskt fin, en dröm, men jag fattar ju vilket arbete det är att hålla en sådan växtlighet i schack.


Fina Anita, så roligt att träffas igen. Anitas exman och min exman är kusiner och på det sättet lärde vi känna varandra. Vi skilde oss båda på 70-talet, men har hållit kontakten även om det inte blir ofta vi ses. 
Jag måste visa bilder från detta underbara.






De har mycket olika sorters rosor, men de blommade inte nu.





Här syns en bit av den stora dammen, annars fick jag inte med den på bild. Vi hade ju så mycket att prata om så det blev lite foto här och där. Jag skulle kunna gå i flera timmar och fotografera där.









Här är ingången in i huset. Under tiden Anita och jag gick i trädgården var Leif i husbilen med Harald om pratade om det haha.


Anita är inredningsintresserad och det delar vi även om jag inte fått så mycket utlopp för det genom våra val i livet. Men, vad vi kan prata om detta.


Deras fantastiska kök.





Vi fortsatte med att fika tillsammans och pratade om nytt och gammalt. Anita och Leif ska nu lämna detta paradis och har köpt hus/lägenhet i Lomma sjöstad som står klart nästa sommar. Ett nytt skede i livet och verkligen en omställning. Så om ni vill bo i en gård på landet så läggs alltihop snart ut till försäljning!


Till slut var det dags att köra hemåt. Tusen tack för att vi kunde komma till er!




Jag måste avsluta med detta som jag blev påmind om, att jag fotade mina barn och våra barn tillsammans i deras soffa som numera är deras säng. Så mycket minnen och känslor i detta.

2 kommentarer:

  1. Vilket ställe, vilken grönska och vilka fina bilder du levererar för oss! Tack💚💚💚 Och vilka kära minnen och minnen!! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja en sådan trädgård jag alltid drömt om att ha, förra gången vi var där hade de fortfarande planer på olika delar och nu fick jag se den liksom färdig. Kram

      Radera